Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez deralizáció?

Ez deralizáció?

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben nagyon furcsa érzéseim vannak. Mintha minden körülöttem nem lenne valós és szürreális lenne. Olyan, mintha álom lenne minden de ébren vagyok, vagy mintha egy robot lennék és csak csinálnám a dolgaimat de közbe fel se fogom. Néha azt érzem, hogy az emberek, akikkel találkozom, teljesen idegenek számomra, még a családtagjaim is mintha nem lennének ismerősek és idegenek érzem magam a házamban. Az is előfordul, hogy a tárgyak és a helyek, amiket jól ismerek valahogy megváltoznak és mintha nem lenne valóságos amit látok.

Amikor ezek az érzések előjönnek úgy érzem, mintha nem is lennék önmagam, mintha valaki más testében lennék és az egész világ idegen lenne számomra.legrosszabb, amikor nem tudom, miért van ez, és nem értem, mi történik velem.

aug. 3. 10:02
 1/5 anonim ***** válasza:
30%
Inkább deperszonalizáció.
aug. 3. 10:38
 2/5 anonim ***** válasza:
36%
Derealizáció és deperszonalizáció nekem is van évek óta.
aug. 3. 12:13
 3/5 Senior Séf ***** válasza:
21%
Étrend- és életmódváltással kezelhető.
aug. 4. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem drog miatt jött elő viszont a stressz és szorongás tartja fent. amikor nyugodtan komfortosan érzem magam probléma mentesen (ami iszonyat ritka és akkor se sokáig) na akkor szokott javulni de már amúgy megszoktam nem élem meg annyira idegen érzésnek sőt néha élvezhető is hogy olyan mintha kiszakadnék a valóságból..

2es voltam.

aug. 4. 15:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

3

Hat krvara nem.

Ahogyan egy csomo mas betegseg sem. Hagyjuk mar ezt a fszsagot, hogy dietaval meg sporttal minden gyogyithato! Ha nem ertesz hozza, inkabb ne szolj bele…

aug. 11. 23:27

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!