Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Napi egy slukk marihuannat...

Napi egy slukk marihuannat sok év után most abba hagytam pár napja. Mert gyakran feszült vagyok,és motiválatlan Mikor leszek a régi vagy mikor lesz jobb az állapotom?

Figyelt kérdés
dec. 19. 18:42
 1/4 A kérdező kommentje:

Én attól a kis adagtól,is be voltam szédülve.

Az elején megszüntette a feszültséget.

De már negativ hatása van. Szerintem depressziós is vagyok.

Elvoltam vele,így nem barátkoztam.

Konkrétan nincs kivel beszélgetnem,akinek megtudnék nyílni már.

Társaságban fokozódik a feszültség,s közben félek hogy látszik rajtam,hogy nem vagyok rendben,és valószínű csak megvetnének a régi barátaim,családom. Nem szeretném ha úgy néznének rám ,mint egy őrültre.

dec. 19. 18:46
 2/4 anonim ***** válasza:
25%
Igyál az oldja a feszültséget. Tudom rossz tanács de azt félek hiába írom hogy kezdj el valamit sportolni mert nem szokták megfogadni pedig jót tesz. Megismerhetsz újembereket is
dec. 19. 19:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Az a napi 1slukk az semmi.Majdnem biztos ,hogy nem attól vagy depressziós.de ....hát te tudod ,te érzed mi a jó neked. szerintem inkább a társasági életet kéne egy picit "eröltetni"!szocializálnod kell magad.ismerkedj,barátkozz.ismerj meg új embereket ,akik a mostani éned elfogadják.Ismerdd meg magad,és fejleszdd magad.ismerkedj ,ismerkedj,ismerkedj
dec. 19. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
70%
Szerintem senki nem nézne rád úgy mint egy őrültre. Ezek a te téves gondolataid. Találkozz velük.Veszteni valód nincs. Külömben minden marad így
dec. 19. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!