Általában mindenki ilyen kritikus magával ha viszontlátja magát fotókon-videókon?
Amikor tükörbe nézek, meg vagyok elégedve magammal, jónak találom az arányaimat, beáll az önbizalmam egy egészséges szintre, viszont amikor fotókon-videókon nézem vissza önmagam, elfog az undor és depressziós leszek.
Ez a fokozott kritikusság önmagammal szemben normális? Mi a tendencia, a legtöbb ember így látja magát?
És melyik mutat valós képet?
41/F
Arra nem tudok választ adni, hogy általában így van-e, hiszen a közösségi oldalak alapján elmondhatjuk, hogy jó páran nemcsak szeretik saját fotóikat visszanézni, hanem bátran mutogatják is nyilvánosan, ezek szerint ők büszkék, elégedettek magukkal.
Én nem is szeretem, ha fotóznak, visszanézni pláne utálom. Nemrég készültek rólam is képek egy céges rendezvényen. A tükörben azt gondoltam otthon készülődve, hogy nem olyan rossz, visszanézve viszont gyűlölöm magam látni. Rosszabb, mint amire gondoltam.
44/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!