Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ugye nem érdemes emiatt...

Ugye nem érdemes emiatt szorongani?

Figyelt kérdés
Megismertem a pszichiátrián egy aranyos srácot, aki felé én nyitottam, de ő sem zárkózik el, pl kimegy velem az udvarra sétálni, meg megkérdezte tegnap is hogy elkisérhet e a metróig. Élőben nagyon közlékeny, beszédes. Messengeren viszont annyira nem. És emiatt aggódom ha esetleg nem írna vissza akkor valamit én elrontottam. Amellet hogy ez a barátság örömet is okoz, de szorongást is. Hogyan kezeljem ezt a helyzetet?
2024. júl. 27. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
85%
ha szorongasz tőle akkor inkább engedd el .más miatt ne szenvedj.
2024. júl. 27. 16:29
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
felesleges
2024. júl. 27. 16:47
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Abból a kapcsolatból nem lesz semmi.
2024. júl. 27. 17:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Az a legrosszabb ha már a találkozásra gondolok, gyomoridegem lesz
2024. júl. 27. 17:28
 5/9 A kérdező kommentje:
És ez nem normális
2024. júl. 27. 17:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom: pszichiátrián nem ismerkedünk. Te se tedd.
2024. júl. 27. 17:42
 7/9 A kérdező kommentje:
De ha olyan erős a szorongás mit tegyek? Legszivesebben felhivnám az ügyeletes orvost. Van annak értelme?? Más örülne egy barátságnak én meg belebetegszek
2024. júl. 27. 18:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Lehet van valakije és nem msg-ezik mellette, de ha nem látja a társa akkor bátran barátkozik.

Vagy csak szereti látni a másik reakcióját, akkor tud kommunikálni, de online meg nem a szavak embere, ahhoz nem ért annyira.

Pszichiátriára nem feltétlen a vagányak járnak...

Fogadd el, az embereket nem lehet megfejteni, nem fog úgy történni minden, ahogy te megálmodod.

Csak a tiszta út visz a dolgok felé, élvezd a barâtságot, legyél jó csaj, akiért a pasik igyekeznek, ne akarj mindent nagyon... Mert : "Ha mindenki úgy tesz, ahogy tennie kell, minden úgy is lesz, ahogy lennie kell"

2024. júl. 28. 02:10
 9/9 anonim ***** válasza:
még hányszor fogod kiírni?????????????
2024. júl. 29. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!