Az utóbbi időben elkeztem bébi csimpánzos videókat nézni az interneten és a kis aranyos szemükben megláttam a gyermeki védtelenséget (most úgy fogalmaztam ahogy az elmém gondolja) és rájöttem hogy élvezném azt hogyha lelkileg megaláznám őket mert akkor látnám a szemükben a szomorúságot és az apró kis könnyeket ezzel tönkretéve a "gyerekkorukat". Fizikai fájdalmat is tudnék okozni nekik de kis mértékében, nagyon meglepődtem ezen hiszen én nem voltam ilyen és más állatot sosem tudnék bántani csak bébi hím csimpánzokat. Vajon mi lehet ez? Én eléggé fiatal vagyok eddig jó ember voltam de ez a gondolat az utóbbi pár hónapban tört rám...
#Bébi csimpánz#Gyermekkorú csimpánz#Hím csimpánz
júl. 27. 15:38
1/7 A kérdező kommentje:
És mégegyszer leírom hogy zavar ez a gondolat de másrészt ki is elégít nyugodtan meglehet engem vetni de esküszöm hogy embert és más állatot sosem tudnék bántani (nekünk is van egy kutyánk).
júl. 27. 15:39
2/7 anonim válasza:
Nagyon beteg vagy. Tényleg mielőbb menj el egy pszichiáterhez, mielőtt továbbfejlődik ez benned, és utána már a kutyát is bántani fogod, végül az embereket.
Ez nem fog megállni, el ne hidd!
júl. 27. 15:46
3/7 anonim válasza:
Ha nem is OCD, kényszergondolatok biztosan. Fordulj pszichológushoz.
júl. 27. 15:47
4/7 A kérdező kommentje:
A kutyámat sosem tudnám bántani ő nem emberszabású, de viszont a csimpánzok olyanok mint az emberek ők kicsi korukban gyermekien szenvednek a lelki megaláztatásról. De én még mindig nem értem hogy válhatott belőlem ilyen ember talán a rossz dolgok miatt amik történtek velem? Nem tudom...
júl. 27. 19:03
5/7 anonim válasza:
2.-es nem biztos hogy vérengző pszichopatává válik ennyi miatt. Az ilyesféle kényszergondolatok nem annyira ritkák. Számos édesanya érez így a frissen született gyerekével kapcsolatban például. Több interjú készült a jelenségről, viszont fogalmam nincs mért csinálhatja ezt az emberi agy. :(( Kérdező, az tényleg megeshet hogy a veled történt rossz dolgokat akarod kompenzálni. Például ha bántottak gyerekként azt érezheted neked is ugyan ezt kell tenned másokkal valamilyen okból.
júl. 27. 21:39
6/7 A kérdező kommentje:
Emlékszem arra hogy gyerekkoromban a szüleim leakartak vágni egy tyúkot vagy egy csírkét (már nem emlékszem pontosan) és én meg leskelődtem és elkezdem sírni mert nagyon nagyon megsajnáltam de aztán szüleim bevezettek a szobámba a gép elé ez nem volt traumatikus de azért nagyon nagyon sajnáltam az állatot. Történt egy hasonló eset apám egyszer direkt belerúgott a keverék kutyánkba azt is láttam és a testvéreim is az eléggé megrázott nagyon szerettem azt a kutyát és mai napig is emlékszem rá.
júl. 27. 22:51
7/7 anonim válasza:
Az ilyesféle érzések teljes mértékben egyéniek, a saját életedhez, történetedhez, gyerekkorodhoz, szüleidhez kötődnek. Ezeknek a pontos megfejtése, a válaszok megtalálása és az azokkal való munka az a különféle mentális szakemberek kompetenciája. Én azt javasolom, hogy keress egy pszichológust (lehet magán, vagy TB-s alapon is), akivel az efféle aggodalmaidat meg tudod osztani.
Innen és ennyiből nem fogunk tudni megállapítani semmit (nem ennyiből, nem biztos, hogy ez pszichopátia), sőt sokkal valószínűbb, hogy csak megijesztünk vagy teljesen rossz tanácsokat adunk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!