Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert esik rosszul ez a...

Miert esik rosszul ez a szuzesseg tema?

Figyelt kérdés
ismeroseimet (ferfit, not, felnottet, tinit) megkerdeztem hogy ok elvesztettek-e mar. eddig szinte az osszes azt mondta hogy igen es el is meseltek. nekem meg rosszul esik hogy csak en vagyok egyedul aki szuz. meg persze amikor kerdezik hogy elvesztettem-e egybol elbognem magam hogy en meg senkivel nem csinaltam. probaltam valtozni tobbet jartam utana a szex temanak es hiaba randizok senki nem akar velem szexelni. tudom hogy van meg idom mert fiatal vagyok (18) de akkor is nagyon rosszul esik ez az egesz.

júl. 25. 11:02
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Nem azt irtam, hogy nincs agyad. De az egy teljesen mas fajta kivancsisag amirol en beszelek. Es nyilvan nem erted mirol beszelek mert nem voltal benne😂 nem azert mert nincs agyad.

El kell kuloniteni azt amikor valakit hajt a vere az ujdonsagra meg azt amikor valaki eleteben 1 emberrel volt es NEM TUDJA, milyen massal a fejeben meg mindenfele fszsag van meg tundermese es tulmisztifikalja az egesz szex dolgot.

júl. 25. 23:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!