Miert esik rosszul ez a szuzesseg tema?
Figyelt kérdés
ismeroseimet (ferfit, not, felnottet, tinit) megkerdeztem hogy ok elvesztettek-e mar. eddig szinte az osszes azt mondta hogy igen es el is meseltek. nekem meg rosszul esik hogy csak en vagyok egyedul aki szuz. meg persze amikor kerdezik hogy elvesztettem-e egybol elbognem magam hogy en meg senkivel nem csinaltam. probaltam valtozni tobbet jartam utana a szex temanak es hiaba randizok senki nem akar velem szexelni. tudom hogy van meg idom mert fiatal vagyok (18) de akkor is nagyon rosszul esik ez az egesz.júl. 25. 11:02
31/31 anonim válasza:
Nem azt irtam, hogy nincs agyad. De az egy teljesen mas fajta kivancsisag amirol en beszelek. Es nyilvan nem erted mirol beszelek mert nem voltal benne😂 nem azert mert nincs agyad.
El kell kuloniteni azt amikor valakit hajt a vere az ujdonsagra meg azt amikor valaki eleteben 1 emberrel volt es NEM TUDJA, milyen massal a fejeben meg mindenfele fszsag van meg tundermese es tulmisztifikalja az egesz szex dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!