Szuzesseg elvesztese utan ez normalis?
Figyelt kérdés
Nehany napja volt az aktus, de meg mindig verzek. Faj a hasam alja is elegge. Ezekrol ugy tudom elofordul masoknal is legtobbszor, viszont amit meg nem olvastam sehol, viszont nalam jelentkezett, hogy szornyen faj ha pisilek. Ilyenkor elviselhetetlenul faj a hasam alja.
Lehetseges hogy serult valami ott bent? Erdemes ezzel menni nogyogyaszhoz?
2019. okt. 29. 08:13
1/7 anonim válasza:
Ha a kérdés felmerült menj el. Ha felesleges, még mindig kisebb baj, mintha valami valós gondot elhanyagolsz
2/7 anonim válasza:
Ez valamilyen fertőzésnek vagy gyulladàsnak hangzik. Hasznàltatok óvszert?
3/7 anonim válasza:
Irány a nőgyógyász minél előbb. Ha van valami akkor jobb gyorsan kezelni, ha nincs akkor megnyugszol :)
4/7 anonim válasza:
Én is orvoshoz fordulnék. Mi nem tudunk meggyógyítani.
5/7 anonim válasza:
Jobb esetben ez egy húgyúti fertőzés (előfordul "bejáratás" alatt), de ha nem használtatok végig óvszert, akkor nőgyógyászati fertőzés is lehet. Mindenképpen orvoshoz kell fordulni, én nőgyógyászhoz mennék ezzel.
6/7 A kérdező kommentje:
Fertozes/nemibetegseg nem johet szoba, hasznaltunk ovszert.
Valoszinuleg menni fogok dokihoz, ez a fajdalom szerintem nem normalis.
2019. okt. 29. 08:59
7/7 anonim válasza:
A vérzés rendben van. Viszont ha pisilésnél fáj, az hugyúti fertőzés lehet. Attól alakulhat ki szex után, hogy a húgycsőnyíláshoz kerülnek nem oda való baktériumok. Aktus után érdemes mihamarabb elmenni pisilni, azzal lehet csökkenteni a kialakulás esélyét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!