Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szûzesség elvesztése? Fáj?
nem csak azon múlik hogy tapló e a srác :D
az én exem se volt tapló. próbálta óvatosan. attól is függ mennyire is szűk a lány stb. nekem mondjuk fájt. de nem annyira.
Alkati dolog de nyilván sok múlik a pasin és hogy milyen mély a bizalom a kapcsolatban. Nekem fájt. Nem csak az első hanem az első 4-5 alkalom. Pedig 20 éves voltam, nagyon szerelmes és az akkor párom is rendes volt,óvatos,türelmes és nagyon szeretett. Amolyan tökéletes első alkalom volt,mégis fájt.
De egy ismerősöm pl.egy buli pincéjében, részegen egy idegennel volt túl az elsőn és nem.fájt neki. Szóval majd kiderül.
4es
Légyszi ne beszéld le a tiniket a gumiról...
Mert jönnek megint a "kihúzta időben, terhes vagyok-e, nemi beteg lettem-e,mikor vegyek esemény utánit stb." Kérdések..
Kényelmetlenebb gumival,de jobb,mint egy abortusz, hormonbomba vagy egy elásott csecsemő..
Én nem le beszélni akarom, csak írtam hogy nekem utána égetett. Gondolom allergiás lettem rá, vagy én nem tudom.
Viszont találtam olyat ami meg felel.
Szóval a lenyeg, ez nem lebeszélés:)
Az kellemes, nekem a meggyes síkosítótól lett allergiám. :D
Elkezdtük a dolgot aztán úgy elkezdett csípni, hogy rohannom kellett lemosni..oda is lett az intim hangulat. :'D
9es
Te aztán okos vagy. Majd első randin megkérdezem,mekkora a farka.. meg azon múlik a szerelem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!