Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik pozban nem faj a szuzesseg elvesztese? Melyik lozban kellemesebb elvesziteni szerintetek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 02:05
1/10 Borosta2 válasza:
Akkor nem fáj, ha előtte megtanulsz helyesen írni.
4/10 anonim válasza:
ha kello kepen frlizgulsz, akkor csak fura lessz , legvegso esetben faj, de ha felsz tole, akkor meg nem vagy eleg erett hozza, mikor semmi feszultseg, es felelem nincs benned ezzel kapcsooatban, az azt jelni, hogy testileg es lelkileg felkeszultel.
csak azzal fekudj le, akit szeretsz, es aki tud vigyazni rad, es figyeli minden mozdulatod, nehogy kellemetlen legyen neked.
van akinek az elso isteni, es van akinek remalom, az utobbi azoknak van, akik nincsenek felvilagositva, ha felsz, akkor nem tudsz ellazulni, es komoly serulest is okozhat az egyuttlet.testi es lelki szinten egyarant.
szaz szonak is egy a vege: az elso mindig fura kellemetlen, de a megfelelo partnerrel belejottok, mint a kiskutya az ugatasba. :)
5/10 anonim válasza:
Vagy faj vagy nem faj van akinek konnyen atreped pl mar lovaglas kozbe is van akinek meg faj mert vastag ez van
7/10 anonim válasza:
csak védekezzetek gumival, az a lényeg!!!! nem fáj az annyira, pár milliárd már kibírta:D
9/10 anonim válasza:
Nekem lovagló pózban nem fájt. (Férfi vagyok)
10/10 anonim válasza:
Mi kb fel ora elojatekot csinaltunk. Misszionariusban vesztettem el. Én ezt ajánlom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!