Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen a szûzesség elvesztése? Fáj?
Az én párom nagyon óvatos volt mégis fájt és sajna az óta is fáj az első behatolás. De szépen összecsiszolódtunk és így 4 hónap után már nagyon tudom élvezni. Síkosító legyen kéznél ;D
18 voltam, most 19L
Nem feltétlen kell sikositó csak legyél begerjedve rendesen
Nekem egy picit szúrt az első, de utána minden okés volt (nem használtunk sikositót)
#14 gondolom az én válaszomra reagáltál. Mi sem terveztük hogy használjuk, aztán néha mégis jól jött. Nem mindenki olyan rugalmas vagy nedves.
#12 voltam
16
Nekünk mindig kell a síkosító. 10 éve élek aktív nemi életet. Bármennyire is ellazult vagyok és be vagyok indulva akkor is kevés a nedvesség,alkatilag,hormonálisan, nem tudom. Sokkal kényelmesebb vele. A nyál meg nem opció, mert felboríthatja a hüvelyflórát és gyulladást okozhat. Nyilván nem mindenkinél,de nálam javasolta a nőgyógyász, hogy kerüljem és inkább síkosítót használjak.
30n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!