Miert esik rosszul ez a szuzesseg tema?
Figyelt kérdés
ismeroseimet (ferfit, not, felnottet, tinit) megkerdeztem hogy ok elvesztettek-e mar. eddig szinte az osszes azt mondta hogy igen es el is meseltek. nekem meg rosszul esik hogy csak en vagyok egyedul aki szuz. meg persze amikor kerdezik hogy elvesztettem-e egybol elbognem magam hogy en meg senkivel nem csinaltam. probaltam valtozni tobbet jartam utana a szex temanak es hiaba randizok senki nem akar velem szexelni. tudom hogy van meg idom mert fiatal vagyok (18) de akkor is nagyon rosszul esik ez az egesz.júl. 25. 11:02
21/31 Szolovjov válasza:
A téma nekem is rosszul esik, mert még senkinek sem mondtam hogy engem totál nem érdekel az egész. Viszont érdekesen néznének rám így 38 évesen ha ezt mondanám.
22/31 anonim válasza:
Lehet kapni szűzteát, azt kortyolgasd hogy megnyugodjál!
23/31 anonim válasza:
Menj a cigánysorra, ott sokan berakják neked ha ennyire türelmetlen vagy!
24/31 anonim válasza:
Ha tudod, hogy mások válasza rosszul esik, mi a francnak kérdezgeted végig az összes ismerősöd, hogy szűz-e?! Saját magad alatt vágod a fát, aztán még bőgsz is az eredményen. 🤦♀️
25/31 anonim válasza:
Az ilyenek futnak bele egy gyors alkalomba (hogy elmondhatták nem "szüzek"), utána meg sírnak! 😭
27/31 anonim válasza:
Jobb várni egy alkalmasra mint berakatni a diszkóban két szám között.
28/31 anonim válasza:
Esetleg nincs kedved beszélgetni velem? Lehet jó társaságnak találnánk egymást, de ha nem, akkor majd valaki, esetleg egyetemen.
29/31 anonim válasza:
Szerintem ennyire nem gáz, mint ahogy te ezt az egészet megéled.
Az sokkal nagyobb gond lenne (szerintem) ha 14 évesen a fél sulid végigment volna rajtad.
Akkor talán lenne min sírni :)
Egyébként miért találod ekkora gondnak hogy szűz vagy? Miért esik rosszul? Ha gondolod írd meg privatban.
30/31 anonim válasza:
Mert ugyanúgy működik mint a fogyasztói társadalomban: ha nincs ez meg az, akkor egy "senki" vagy!
Ő meg parázik emiatt és fel szeretne zárkózni! (megfelelési kényszer)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!