Miert esik rosszul ez a szuzesseg tema?
"nincs konnyebb dolgom…"
Azt látom. De ilyen miatt sírni 🙄
Nekem azért esik rosszul a szüzesség téma, mert sosem volt még részem benne, hogy én vehessem el egy lány szüzességét, pedig mindig is vágytam rá, hogy majd egyszer valakinek biztos én lehetek az első.
Hát nem így lett! :(
Mert önbizalomhiányod van.
A nőiesség egyenlő szâmodra azzal, hogy sokan megkívânnak.
Valószínűleg a csalâdodban sem volt téma ez sosem, illetve tabu. A közösségi média pedig azt súlykolja, hogy minél ribisebb vagy, annál jobban fognak szeretni.
9-es ez igy ebben a formaban nagyon nem igaz. Attol, hogy 25 evesen veszted el a szuzesseged nem leszel orokke azzal az emberrel, mert nem ezen mulik. Masreszt ezt nyilvan nem tudod szuzkent, de sok kapcsolat ra is megy a kivancsisagra, hogy "massal milyen", mert meglepeteees senkivel se ugyanolyan! Ahogy a csokolozas is mindenkivel mas.
Egy eletre szolo kapcsolathoz passzolnotok kell abban is hogy hogyan kepzelitek el a jovot , milyen ertekrendet kepviseltek, mik a terveitek es MIT SZERETTEK AZ AGYBAN. Hany % esely van ra hogy az elso pont mindenben passzol hozzad? Majdnem semennyi.
Persze ha kompromisszumkeszek vagytok es a ket fel hajlando bizonyos dolgokban engedni, lehet minimalisan egymashoz igazodni.
Szerintem tul van misztifikalva az elso szex. Nem, rohadtul nem olyan mint a filmekben, akkor sem ha a parod mar tapasztalt es teljesen rad iranyul a figyelme hogy neked kellemes elmeny legyen...
Ne görcsölj rá erre. Azt kéne konkrétan megnézni, hogy a konkrét találkozgatásokban meddig jutsz/juttok, és miért szakad vége a történetnek.
Tehát írd le, hogy a Bélával elmentünk fagyizni, aztán eltűnt.
Jocival chateltünk, aztán eltűnt, stb.
Ezek vajon rajtad múltak-e, vagy csak nem voltatok egymáshoz illőek?
Vannak lányok, akik bár nem csúnyák, de annyira elfojtják a saját szexualitásukat, hogy túl zártnak tűnnek a fiúk szemében.
Alapvetően kicsit depire vagy hajlamos sztem, ha ezt úgy most megtaláltad, hogy e miatt te kevésbé vagy értékes. Én is depis vagyok, és mindig (önkéntelenül) keresem, hogy mi miatt értékelhetném le magam. Nem érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!