Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miert esik rosszul ez a...

Miert esik rosszul ez a szuzesseg tema?

Figyelt kérdés
ismeroseimet (ferfit, not, felnottet, tinit) megkerdeztem hogy ok elvesztettek-e mar. eddig szinte az osszes azt mondta hogy igen es el is meseltek. nekem meg rosszul esik hogy csak en vagyok egyedul aki szuz. meg persze amikor kerdezik hogy elvesztettem-e egybol elbognem magam hogy en meg senkivel nem csinaltam. probaltam valtozni tobbet jartam utana a szex temanak es hiaba randizok senki nem akar velem szexelni. tudom hogy van meg idom mert fiatal vagyok (18) de akkor is nagyon rosszul esik ez az egesz.

júl. 25. 11:02
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
87%

"nincs konnyebb dolgom…"

Azt látom. De ilyen miatt sírni 🙄

júl. 25. 11:30
 12/31 anonim ***** válasza:
81%
Én majdnem 18 évesen vesztettem el, kíváncsiságból, mert a barátnőim is akkortájt kezdték a szexet és azt mondtak, milyen jó. Hát jó az nem volt, de nem az egyéjszakás mivolta miatt.
júl. 25. 11:34
 13/31 anonim ***** válasza:
85%
Én is sokáig az voltam férfiként bár ez kevésbé szokatlan manapság. Igazából mióta nem vagyok az azóta sem jobb a helyzet mert mindig is kìvülállónak éreztem magamat. Itt a fejben van a gond szerintem nálad is mert amúgy meg a kutyát nem érdekli hogy szűz vagy-e, aki vonzódik irántad annak mindegy lesz ezt megerősìthetem.
júl. 25. 11:35
 14/31 anonim ***** válasza:
50%

Nekem azért esik rosszul a szüzesség téma, mert sosem volt még részem benne, hogy én vehessem el egy lány szüzességét, pedig mindig is vágytam rá, hogy majd egyszer valakinek biztos én lehetek az első.

Hát nem így lett! :(

júl. 25. 11:38
 15/31 anonim ***** válasza:
83%
Hidd el,hogy ha egy egyéjszakás kalandban veszítenéd most el, akkor nem csak értéktelennek éreznéd magad, hanem még kihasználva is. Ráadásul a sz*x nem mutatja meg egyáltalán az értékességedet. A férfiak többsége bárkivel le tud feküdni érzelem és érdeklődés nélkül. Nem ettől lesz valaki értékes. Inkább sokkal többet számít, és az önértékelésednek is sokkal jobbat tesz, ha egy normális párkapcsolat alatt kerül erre sor.
júl. 25. 11:44
 16/31 anonim ***** válasza:
87%

Mert önbizalomhiányod van.

A nőiesség egyenlő szâmodra azzal, hogy sokan megkívânnak.

Valószínűleg a csalâdodban sem volt téma ez sosem, illetve tabu. A közösségi média pedig azt súlykolja, hogy minél ribisebb vagy, annál jobban fognak szeretni.

júl. 25. 12:01
 17/31 anonim ***** válasza:

9-es ez igy ebben a formaban nagyon nem igaz. Attol, hogy 25 evesen veszted el a szuzesseged nem leszel orokke azzal az emberrel, mert nem ezen mulik. Masreszt ezt nyilvan nem tudod szuzkent, de sok kapcsolat ra is megy a kivancsisagra, hogy "massal milyen", mert meglepeteees senkivel se ugyanolyan! Ahogy a csokolozas is mindenkivel mas.

Egy eletre szolo kapcsolathoz passzolnotok kell abban is hogy hogyan kepzelitek el a jovot , milyen ertekrendet kepviseltek, mik a terveitek es MIT SZERETTEK AZ AGYBAN. Hany % esely van ra hogy az elso pont mindenben passzol hozzad? Majdnem semennyi.

Persze ha kompromisszumkeszek vagytok es a ket fel hajlando bizonyos dolgokban engedni, lehet minimalisan egymashoz igazodni.

Szerintem tul van misztifikalva az elso szex. Nem, rohadtul nem olyan mint a filmekben, akkor sem ha a parod mar tapasztalt es teljesen rad iranyul a figyelme hogy neked kellemes elmeny legyen...

júl. 25. 12:12
 18/31 anonim ***** válasza:
48%

Ne görcsölj rá erre. Azt kéne konkrétan megnézni, hogy a konkrét találkozgatásokban meddig jutsz/juttok, és miért szakad vége a történetnek.

Tehát írd le, hogy a Bélával elmentünk fagyizni, aztán eltűnt.

Jocival chateltünk, aztán eltűnt, stb.

Ezek vajon rajtad múltak-e, vagy csak nem voltatok egymáshoz illőek?

Vannak lányok, akik bár nem csúnyák, de annyira elfojtják a saját szexualitásukat, hogy túl zártnak tűnnek a fiúk szemében.

Alapvetően kicsit depire vagy hajlamos sztem, ha ezt úgy most megtaláltad, hogy e miatt te kevésbé vagy értékes. Én is depis vagyok, és mindig (önkéntelenül) keresem, hogy mi miatt értékelhetném le magam. Nem érdemes.

júl. 25. 12:14
 19/31 anonim válasza:
48%
Jezusom😂😂ertelmezni kene,amit irtam! 20-25 evesen,ha elveszted nagyobb az eselye,hogy egyutt maradsz egy emberrel evekig! Ezt mutatjak a tapasztalatok is! NYILVAN 😂😂kell passzolni mindenben wgy masik emberhez,kulonben hosszu tavon nem fog mukodni a kapcsolat.A kivancsisagrol meg annyit,hogy nem kell,hogy viszkessen az illetonek,ha meglat egy masik csavot,es nem fog felre menni🤷🏽‍♀️Ha kivancsi vagy,kiprobalod azzal,akit szeretsz.Ugyan ugy lehetsz kivancsi,ha mar van tapasztalatod,es felre is mehetsz akar😂🤦🏽‍♀️ azert,mert szuz valaki meg van agya.
júl. 25. 12:19
 20/31 anonim ***** válasza:
78%
19 én is amondó vagyok hogy akiben benne van a kìvàncsiság az úgyis félrelép az első vagy akár a 10. Után is
júl. 25. 12:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!