Aspergeres lennék?
Gyorsan röviden írom le nem akarok regényt írni.
29 éves férfi vagyok
Már az óvodában is voltak beilleszkedési gondjaim mert nem akartam beszélgetni. Az általános iskolában ez folytatódott hogy nem mertem megszólalni az órán többiek között, nem nagyon barátkoztam velük. A középiskolában sem nagyon tudtam beilleszkedni sokszor elvonultam magamba voltam, kerültem a többiek társaságát. Szorongás is volt.
Jelenleg munkanélküli vagyok és a szüleim tartanak el.
Volt már munkahelyem ott viszont egész jól érettem magam , de az csak 3 hónapos szerződés volt.
A munkahely kereséstől is félek és szorongok. Attól hogy milyen emberek közt kell dolgozni majd , milyen elvárások lesznek stb.
Az érdeklődési köröm viszonylag egysíkú , nem érdekel sokminden dolog.
Meg úgy érzem hogy társaságban nem tudok feloldódni.
Ennyiből nem derül ki, ez alapján simán lehet az is, hogy az vagy, meg az is, hogy nem. De ha több információt leírsz akkor se fogsz itt biztos választ kapni, ahhoz szakemberhez kell fordulni.
Rám a leírtak többsége igaz és én aspergeres vagyok, de szociális fóbiám is van. De ahogy korábban is írtam, ennyiből nem következik semmi.
Én azt tanácsolom neked ,hogy felejtsd el azt ,hogy aspergeres vagy.
Edzd magadat.
Mint testileg ,hogy legyen alapvető önbizalmad,erőléted.
Edzd magadat szellemileg is.Olvas könyveket lehetőleg önismereti,önfejlesztős könyveket.
Én a Péntekre új én című könyvet ajánlom ,amit Kevin Leman írt.
Edzd magadat szociálisan is.Menj szórakozóhelyekre,járj emberek közé stb.
Ha nem teszel magadért akkor sajnos ott fog megenni a fene.
Remélem tudtam segíteni.
Egyébként itt nem fogsz biztos választ kapni.
Menj el egy szakemberhez aki az autizmusra és annak fajtáira specializálódott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!