Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kiküszöbölhetem az evés és...

Kiküszöbölhetem az evés és testképzavart, ha kidobom a mérlegeket?

Figyelt kérdés

23 éves nő vagyok, anorexiás voltam és azóta max 1 hétig bírok diétázni, mert akkor elkap a falászavar. Nem hánytatom magam, de folyamatosan ez az ingázás megy, amolyan jojódiéta. Leadok 1-2 kg majd vissza 4-et. 170 cm vagyok és 64 kg. 60 kg voltam stabilan évekig, amikor volt az előző párkapcsolatom akkor már csak havonta álltam mérlegre és mindig 60 kg voltam. Most hogy vége lett, az állandó jojó miatt feljött 4 kg amit le szeretnék adni, de nem tudok egy diétát sem tartani huzamosabb ideig. Ha soha többé nem mérem magam és kalóriát sem szamolnek akkor stabilizálódna vissza a súlyom/ önértékelésem.

Állandóan a szerelmi csalodasaimat dietazassal, túlevéssel kompenzálom.

2024. júl. 17. 20:52
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Hat az magaban keves lesz. Terapiara jarsz?
2024. júl. 17. 21:08
 2/4 anonim ***** válasza:
43%
Nekem is van mérlegem mégsem vagyok testképzavaros fiam, akkor hogy is van ez? Úgy, hogy nem a mérleggel van baj, hanem az agyaddal
2024. júl. 17. 22:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem fog semmit használni.

Terápiás kezelés kell.

2024. júl. 17. 23:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Segít, de nem helyettesíti a terápiát.
2024. júl. 18. 05:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!