Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Utóbbi időben egyre többet...

Utóbbi időben egyre többet szorongok ahogy idősebb leszek (44) azt hittem régen, hogy az idővel csak egyre jobban kisímulnak a dolgok de inkább csak rosszabb lesz, másnál is így van?

Figyelt kérdés
Lassan minden apróságon képes vagyok szorongani. Napi 2 kávét iszok, régen sokkal több volt. Azt mondták, hogy ha csökkentem a mennyiségét akkor lejjebb hagy a szorongás de nem igazán.
júl. 14. 09:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Olyan sok tènyezős, hogy bele sem kezdek ennyi információ alapján.
júl. 14. 09:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
A koffein fokozhatja a szorongast, de nyilvan nem az az oka. Es nem, csak ugy magatol nem simulnak ki a dolgok sajna, hanem azon dolgozni kell, kokemenyen.
júl. 14. 09:28
 3/14 anonim ***** válasza:

Valóban, ez alapján nem lehet kiindulni. Menj el pszichiáterhez, ők tudnak segíteni, de ahhoz neked is akarni kell, és keményen dolgozni érte.

Sok sikert!

júl. 14. 11:50
 4/14 anonim ***** válasza:
Sajnos nálam ez bejött, 61 évesen szörnyű szorongásos lettem. 45 évesen találkoztam vele. Aztán szünet. Most szörnyű.
júl. 14. 11:50
 5/14 anonim ***** válasza:
Nehogy pszichiaterhez menj elso korben, hanem pszichologushoz, terapiara.
júl. 14. 12:10
 6/14 anonim ***** válasza:

Én pszichiáterhez mentem elsőre. Segített.

Ismerősöm a környék legjobb pszichológusához. Semmit nem érte.

És én sem lettem szétgyógyszerezve.

júl. 14. 12:14
 7/14 anonim ***** válasza:
Azert amig lehet, elso korben ne kockaztassuk a gyogyszerezest,hatha nincs is ra szukseg. Ha van, azt a pszicho fogja javasolni.
júl. 14. 12:19
 8/14 A kérdező kommentje:
Járok Pszichológushoz, Ő is azt mondta, hogy amíg lehet nem kellene a gyógyszer. A kávé elhagyását javasolja de az elég nehéz. És a figyelem elterelés módszerét javasolta még, hogy amikor jönnek a gondolataim akkor próbáljak másra gondolni inkább.
júl. 14. 12:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Uhh, remelem azert mast is mond. Mert ez eleg silany , lehet valtanod kene.

júl. 14. 12:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Az sem mindegy, mi miatt van a szorongás,mi a tárgya.

Nem oldható meg környezetváltozással? Pl. munkahelyváltás, lakohelyváltás, életmódváltás?

Én is fiatalként azt hittem, hogy a 40-esek, 50-esek már úgy rendben vannak, sínen vannak. Nem gondoltam, hogy mennyi problémájuk, terhük lehet, mert fiatalként még ezek fel se merülnek.

júl. 14. 13:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!