Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért rosszabb soványabbnak...

Miért rosszabb soványabbnak lenni?

Figyelt kérdés
Lefogytam 67rol 56ra (170centi). És néha jó meg örülök,de összességében kicsit furcsa,idegen nekem ennyi kilonak lenni. Tapasztalt más is ilyet? Nem feltétlenül rossz ez, mert persze ez a jobb,csak valahogy sose voltam ez az elfújta a szél tipus,plusz azt hiszem van valamiféle ellenszenvem a vékony lányok iránt. Főképp az ilyen haspolos cicanadragos tipusok felé. Talán ilyen miatt nem tetszem magamnak se úgy? Nem voltam soha pláza cica tipus. A barátaim is kisse husisak, és valahogy akik szimpatikusak emberileg ritkán vékonykák. Tudom hogy a kérdésem a mentális egészség kategóriában is elférne, igazából nem is tudom milyen választ várok... talán csak hátha átérzi valaki
jún. 16. 15:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem annak rossz lenni, ami eltér attól az etalontól, ami a vágyott klikkben fogalmazódik meg. Ha sumósok klikkje ez, akkor vékonynak lenni rossz, ha a gebéké, akkor husisnak rossz lenni stb.
jún. 16. 16:16
 2/2 anonim ***** válasza:
17%
A vékony lányokat jobban szeretik a fiúk, mert jobban meglehet őket tolni
jún. 16. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!