Miért lettem ilyen? Van erre pszichológiai válasz? hogy pl tipikusan ez-és ez vátja ki az efajta viselkedést?
Prepper vagy?
Szorongsz is, h mi lesz?
Nezd, a pszichologia nem egy ilyen egzakt tudomany, hogy ez es ez valtja ki adott viselkedest, oszt jonapot. Mindenki mas, minden problema egyeni, igy csak egyenileg lehet rajonni, h pl nalad mi okozza ezt. Amugy zavar? Mert lehet, te csinalod okosan. 🤷♀️
igen, szorongok attól, hogy jön egy vihar, becsap a villám leég a ház, vagy bedugva hagynak egy töltőt zárlatos lesz és leég a ház, vagy szerződés nemteljesítés miatt bármi oknál fogva vissza kell fizetnem ezt vagy azt egyszerre egy összegben kamatostól járulékostól, félreértés ne essék, mindent betartok de önhibámon kívül is megtörténhet ilyen a mai jogcentrikus vilában, vag yvalamelyikünk beteg lesz, és milliók elmennek diagnosztikára és terámiára, mert sajnos a tb alapú rendszer nem megbízható és ezt sorolhatám napestig... mennyi gondolatom cikázik, és én előre mindent ki szertenék védeni.
De nagyon köszönöm hogy rávilágítottál a pszichológia nem egzakt voltára is, sajnos ettől a választól is paráztam :)
Az az egy biztos, hogy a multadban gyokerezik az oka, nagy valoszinuseggel gyerekkorban. Ez eleg egzaktum? 🙂
Csak egyeni terapiaban egy jo pazichologussal tudod kihamozni az okot es talalhatsz megoldast. Egyedul nyilvan eddig se sikerult. A szalembernek meg vannak modszerei, ahogy segit, es ralat olyan dolgokra is, amikre te belulrol nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!