Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet az ingadozó személyis...

Mi lehet az ingadozó személyiség hátterében?

Figyelt kérdés
Hétről hétre új terveim és elképzeléseim vannak az életemmel kapcsolatban, felpezsgek majd kiábrándulok, fel-le megy a hullámvasút. Világnézetek, vallások, zenei ízlések váltakoznak innen oda, onnan ide. Nyelvtanulás ugyan ez, elkezdtem a némettel, folytattam az orosszal majd befejeztem a spanyollal. Képtelennek érzem magam elkötelezni magam egyetlen dolog mellett amit végig kell vinnem, ehelyett mindig jön egy reboot és kezdődik előröl az agymenés. Néha életvidám vagyok, néha depis, néha szent élet, néha önpusztítás. Sírba rakós a hangulat, jár valaki hasonló cipőben? :D

2024. júl. 12. 15:36
 1/6 anonim ***** válasza:
68%
Bipolaris személyiség.
2024. júl. 12. 15:48
 2/6 anonim ***** válasza:
78%

Igen, majd ha tudni fogod hogy mit tudsz 100%-al (nem fél gőzzel) csinálni, akkor révbe értél!

Sokszor pont az érdeklődési kör nem megfelelő!

2024. júl. 12. 15:49
 3/6 anonim ***** válasza:

önazonosság: amikor a kint és a bent megegyezik egymással.

(amikor nincs konfliktus a kint és a bent között)

2024. júl. 12. 15:51
 4/6 anonim ***** válasza:
2024. júl. 12. 15:55
 5/6 Senior Séf ***** válasza:
66%
Bélrendszeri diszfunkció. Még ha első blikkre hihetetlen is!
2024. júl. 12. 17:10
 6/6 anonim ***** válasza:
5-ossel egyetertek. Uj etrend kellett nekem is. Azota jo.
2024. júl. 13. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!