Miért csak én nem vagyok képes megemészteni egy motoros halálát?
A tragikus esemény előtt szenvedélyesen motoroztam. Azóta a motort eladtam, végleg lettetem róla, szögre akasztottam a sisakom végleg.
Idén augusztus végén lesz hat éve annak, hogy három ismerősömmel és a sógorommal tartottunk hazafelé Siófokról. Dombóvár előtt meg kellett állni, mert a kocsi hűtővize felforrt.
Ebben a pillanatban egy holland motoros kb 180-nal elhúzott mellettünk, egy másodpercel késöbb írtózatos csattanás. Ezzel a sebességgel egy szabàlytalanul földútról kikanyarodó traktorral ütközött. A motoros hatalmasat repült, méterekkel lejebb, egy villanypózna alatt találtunk rá a felismerhetetlenségig kicsavarodott, összetört holttestére. Esélye sem volt, hogy túlélje, azonnal elhunyt. A traktoros férfi pedig összesett az úton, annyira sokkot kapott, mi is közel álltunk ehhez.
A traktorost szerencsére elítélték, de Magyarországhoz hűen nem kapta meg az elvárt büntetést.
Én nem bírok a láttotaktól azóta sem aludni néha, éjszaka néha ezt álmodom újra-újra.
Hogy tehetném túl magam??
Köszönöm a tanácsokat?
A motoros is hibás volt, maga is tehet róla, hogy végzetes kimenetelű volt ez a baleset.
Miért kell 180 km/h sebességgel száguldozni?
Mondjuk nem lényeges a történet szempontjából, de azt nem értem hogy ha látja a motoros, hogy egy baromi lassú traktor kanyarodik ki elé, hogy nem képes akármerre másfelé menni, (kerülni jobbról, balról, akár kihajtani a szántóra stb), egy ilyen ütközésnél minden jobb.
Darwin díjat neki, ne jöjjön ide külföldről szabálytalankodni. Vedd úgy, hogy az isteni igazságszolgáltatás áldozata lett, bűnös volt.
Emiatt a mondat miatt inkább nem mondok véleményt...:
"A traktorost szerencsére elítélték, de Magyarországhoz hűen nem kapta meg az elvárt büntetést."
9
Volt ott egy STOP tábla, és ezt nem vette figyelembe. Valamint nem nézett körül. A motorosnak esélye sem volt hárítani, mivel a traktor egy erdősáv mögül fordult ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!