Miért pörgök be,aztán leszek lehangolt ha valakivel ismerkedek,aki nagyon szimpatikus?
Van egy srác,irkalunk de úgy a nap 24 órájában.Nagyon egyhullamhosszon vagyunk,és 300kilometerre lakik De hétvégén le jön hozzam
Annyira beporgok miközben írunk,aztán ahogy lesz egy kis szünet (alvás miatt pl)akkor már nem olyan.Azt érzem,hogy ez is elmúlik,ürességet érzek.
Volt már így,jártam már így ismerkedésnél is,hogy nagyon megfogott az illető de semmi nem lett,legtöbbször azért mert a szorongasom miatt vissza léptem.
De ha O lejon hosszú utat tesz meg,és én szeretnék vele talalkozni
Nekem az is fura,hogy kedves,mert nem szoktam hozzá és egyből arra gondolok hogy ha együtt leszünk meg fog unni,nem tudok majd emiatt a talin önmagam lenni,végig porgetem az összes forgatókönyvet,aztán már el is megy a kedvem a szimpla irastol is.
Tegnap hangüzenetet is küldtünk,és tényleg annyira szimpatikusak vagyunk egymásnak.
Félek már előre a végétől,vagy csak szimplán a találkozótól
Nem akarok szorongani és megfelelni,de ez a túlzott beporges és idealizalas sem jó ..
Olyan jó lenne valami kozeput.
Mitől van ez?
Közre játszhat esetleg az is,hogy voltam internetes zaklatás áldozata?
Nem találkoztunk végül,nem úgy jött össze ahogy indult.
Barátaim sajnos nincsenek,a családom pedig teljesen szét van hullva.
Bátyám beteg(mentális betegsége van),édesanyám csak vele foglalkozik/foglalkozott már gyerekkorom óta, így iszonyat egyedül vagyok.Nővérem külföldön,hozzá nem tudok kimenni mert a pasija nem engedi,pedig már akartam.Apámmal nem tartom a kapcsolatot,a mostoha apám pedig egy alkoholista.
Szóval,így nagyon nincs senkim.
Rokonokkal sem tartjuk a kapcsolatot.
Magamra probalnek figyelni,de olyan rossz egyedül,a sokmindennel megküzdeni,ezert is ismerkedek,de nyilván csak a magány miatt sem jó,ezzel tisztába vagyok.
A fiú lemondta a találkozót?
Kollégákkal, kolléganőkkel nem tudsz barátságokat kialakítani? Járhatnál különböző helyekre: torna, tánc, nyelvtanfolyam, szakkörök, ott is vannak emberek.
Ó, drága! Sajnálom! Tényleg elég magányos helyzetben vagy. De itt még nincs vége! És én hiszem, hogy akár szerelemmel, akár szerelem nélkül is adatik valamilyen társa az embernek, ha nyitott.
Kitartást! 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!