Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért pörgök be,aztán leszek...

Miért pörgök be,aztán leszek lehangolt ha valakivel ismerkedek,aki nagyon szimpatikus?

Figyelt kérdés

Van egy srác,irkalunk de úgy a nap 24 órájában.Nagyon egyhullamhosszon vagyunk,és 300kilometerre lakik De hétvégén le jön hozzam

Annyira beporgok miközben írunk,aztán ahogy lesz egy kis szünet (alvás miatt pl)akkor már nem olyan.Azt érzem,hogy ez is elmúlik,ürességet érzek.

Volt már így,jártam már így ismerkedésnél is,hogy nagyon megfogott az illető de semmi nem lett,legtöbbször azért mert a szorongasom miatt vissza léptem.

De ha O lejon hosszú utat tesz meg,és én szeretnék vele talalkozni

Nekem az is fura,hogy kedves,mert nem szoktam hozzá és egyből arra gondolok hogy ha együtt leszünk meg fog unni,nem tudok majd emiatt a talin önmagam lenni,végig porgetem az összes forgatókönyvet,aztán már el is megy a kedvem a szimpla irastol is.

Tegnap hangüzenetet is küldtünk,és tényleg annyira szimpatikusak vagyunk egymásnak.

Félek már előre a végétől,vagy csak szimplán a találkozótól

Nem akarok szorongani és megfelelni,de ez a túlzott beporges és idealizalas sem jó ..

Olyan jó lenne valami kozeput.

Mitől van ez?

Közre játszhat esetleg az is,hogy voltam internetes zaklatás áldozata?

2024. júl. 8. 08:50
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Megcsapott a szerelem szele, és benne van az elveszítés lehetősége is. Rátehet egy lapáttal az internetes zaklatás emléke is. Jelen esetben az elvesztés szerintem reális is: 300 km-es párkapcsolatot fenntartani értelmetlen időpocsékolás, a párkapcsolathoz a gyakori személyes találkozás elengedhetetlen. Érezni kell egymást fizikailag.
2024. júl. 8. 10:38
 2/17 A kérdező kommentje:
És erre mi a megoldás?
2024. júl. 8. 10:59
 3/17 anonim ***** válasza:
Szerintem lemondani róla, és közeli, reális párkapcsolatot találni.
2024. júl. 8. 11:02
 4/17 anonim ***** válasza:
Azért nem kell egyből feladni. Ami nehéz még nem lehetetlen.
2024. júl. 8. 11:32
 5/17 anonim ***** válasza:

4-es vagyok, túl gyorsan elküldtem.

Ha észreveszed magadon, hogy megint túlhevítettek az érzések, vagy egyáltalán nincsenek, akkor mondd magadnak a józan igazságot. Pl, hogy most csak ismerkedtek, még nincs semmi eldöntve, szimpatikusak vagyunk egymásnak, meglátjuk, mi lesz belőle. Hogy kíváncsi maradhass, de ne ess túl nagyot, amíg be nem bizonyosodott, hogy teljesen megbízhattok egymásban, ilyesmi.

2024. júl. 8. 11:35
 6/17 anonim ***** válasza:
Nem "nehéz" meg "lehetetlen", hanem értelmetlen. A nemtalálkozásból vagy szökőévenként egyszeri ünnepi alkalmakból nem lesz kapcsolat. A másikat megismerni és közös élményeket szerezni kizárólag személyesen lehet. És ez mindkét félre vonatkozik.
2024. júl. 8. 12:30
 7/17 A kérdező kommentje:

Akkor mondjak le róla? annyira bele éltem magam,szimpatikus, de én úgy érzem hogy nem is lenne baj ha nem lennék vele agyba főbe ha szimpi lenne.

Csak ilyenkor tényleg mindig félek attól hogy megun,hogy egy hét beszelgetes alatt nem tudjuk az érdeklődést fent tartani,ameg nem jön.

Egy részem fél,és nem akarja,a másik pedig alig várja azt az egész egy napos együtt töltött időt,ami benne van a pakliban hogy bizonytalan

Meg elég sokat utazik hogy lásson,nekem ez is fura.

Előrébb is tart az életben pedig egy idősek vagyunk.

Ő külön el,tanult ,egyetemet végzett(25eves)

Én meg csak dolgozok(23eves vagyok),és érzelmileg elég labilis

Tulporgos és gondolos,O pedig pont nyugisnak tűnik.

Lehet később oda költöznek,ki tudja,de ilyenekbe megint nem akarok belegondolni.

Én csak nem akarom hogy csalodjon ha már sokat utazik 😅

2024. júl. 8. 15:12
 8/17 anonim ***** válasza:
Ennyire azért ne tervezz messzire. Hányszor találkoztatok, mivel töltöttétek az időt?
2024. júl. 8. 18:37
 9/17 anonim ***** válasza:

Jaj, én is olyan túlgondolós meg romantikus vagyok! De mit veszíthetsz vele, ha adsz neki egy esélyt? (amit elveszíthetsz, de nem akarod, ne add neki!) N

U.i.: gondold végig, mit bánnál jobban ha megtennéd/nem tennéd meg. Mit akarsz?

2024. júl. 8. 23:31
 10/17 A kérdező kommentje:

Félek hogy megbánt

Meg O tényleg tanult srác,dolgozik ,tanul ,mikor lenne rám ideje

Így is munkában írt nekem,most lepihent de már akkor olyan hiányérzetem van

Pedig nem vagyok szerelmes,csak iszonyat maganyos

Hétvégén fog jönni,minden kiderül.

Annyira kíváncsi vagyok rá,de iszonyat megfelelési kenyszerem van és félek.

Meg O kiegyensúlyozott,én nem

Nem tudok aludni,állandóan pörgök,sokszor érzem magam kábának és depisnek apróságok miatt is,és hogy nem gondolja O sem komolyan csak talán unatkozik.

Nem tudom

Ilyenkor annyi minden végig pörög az agyamon

2024. júl. 9. 07:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!