Hogy értessem meg a parommal , hogy mi az a depresszio?
Igen, fejben dől el minden. Ahogyan a lábadban dől el, hogy tudsz-e futni. Éppen ezért nem lehet törött lábbal futni.
Érdekesen választasz párt, maradjunk annyiban.
Nem azert, de hasonlo gondom volt egy rokonnal. Batyammal igazabol. Napi szinten szedek lamotrigine-t 800mg, szivgyogyszert, hasfogot a szorongasok miatt, illetve rivotrilt 8mg es Xanax SR este, hogy tudjak aludni, de parszor felkelek, igy zolpidemet beveszek de nem mindig (az altato).
Megertem, sok a gyogyszerem, nekem is. De valami valamiert. De o brutal modon kezeli a dolgot. O mar ilyen konteo konyveket olvasott, nem is egyet, nem is tudom miert pont a gyogyszerkonteot, miert nem az autokonteot, vagy a haztartasi eszkozokkonteo, vagy a SPARkonteo. Ezekben mind tobb penz van mint a gyogyszerekben.
De nem, o azt mondta, "bazmeg en leszednelek az osszes gyogyszerrol mert csak szetcseszik az agyad". Ugy hogy elmondtam neki mik a gondjaim, sirva is neki, de cseszett ra, konteozott tovabb. Mondtam neki mar 5x probalkoztam, es csak szerencsem volt ket alkalommal 1 oldalra hanytam, masodik azt inkabb hagyjuk... nem akarok otletet adni. Mondtam vagdosom magam, na mindegy ertitek. De nem. konteo a konteo hatan, es a gyogyszerek miatt mert abban sok a penz. Mondtam neki figyelj. en elhisz sok a penz benne. Nem tagadom. De ne takard le a masik szemed, hogy a jot is lasd benne. Kardiologiai gyogyszerekrol kerdeztem "ooo ha az mas mert az nem okoz psziches valtozast" mondtam neki de, kevesebb/lassabban jut ver jut az agyba egy ideig, faradtabb lesz -> aludni akar ez nem psziches? Arra azt mondja nem. Epilepsziasokkal mi van? Azoknal foleg, hogy tudatmodosito, "ooo hat nekik kell mert meghalnanak" Mindig kifogasok. Egyedul annyi FARMAKOIPAR KONTEO CSAKIS.
5 vagyok
Hozza tennem, hogy o meg amfetamint meg LSD-t probalt ki. Szoval ennyit a farmakoiparrol.
#8: a személyiség hol van?
Az agyi folyamatok hol vannak?
Ha nem a fejben, akkor hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!