Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A szorongás hozhatja magával...

A szorongás hozhatja magával a kényszer evést?

Figyelt kérdés
Úgy érzem olykor az evés megnyugtat,amikor szorongok.
2024. júl. 4. 07:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
.....és ilyenkor ennyi a prognózis? Szedjen gyógyszert az ember élete végéig?
2024. júl. 4. 13:20
 12/14 anonim ***** válasza:

11

Ahogy akarja, valaki 30 eves kora ota magas vernyomassal kuzd, szedjen elete vegeig gyogyszert az meg oke? Vagy 30 eves es pacemaker kell neki legyen a testeben? Sajnos ugyanilyen a mentalis betegseg... pl skizofrenia

Ha te leakarod tenni, tegyed. Sokan letettek, aztan visszacsusztak, mert nem birtak nelkule, nem hiaba, nekik irtak fel es nem azert mert kegyetlen megvonasi tunet, hanem mert szorongas, mely klinikai depresszio, bipolaris gondok, pszichozis, ilyenek. Aztan ahogy irtam, vissza kellett kerulni rajuk. Es ezek nem mulnak el, sajnos.

2024. júl. 4. 14:52
 13/14 anonim ***** válasza:
Most te összehasonlítottad a skizofréniát a szorongással és a magas vérnyomással? Csak mert nagyon különböző dolgok ezek. Én tuti nem szednék be egy árva szemet sem depresszióra meg szorongásra. Terápia, meditació, sport, mindfulness mondanak vakamit? Jah, hogy az meló meg pénz...
2024. júl. 4. 15:02
 14/14 A kérdező kommentje:

Nekem bátyám skrizofren 10 éve,most 36 éves.Vele nőttem fel,sajnos nagyon sok gond volt vele,ami hozta az enyéimet.

Anyám tartja el, gyógyszert hébe hóba szedi,sokszor vissza esett,kórház,utána megint oké,le volt szedalva,aztán most már néha szedi néha nem,a hangulata változó

Igen,ez egy komolyabb dolog,de nekem sajnos nem hat sem a meditáció már,sem pedig a sport ami kifejezetten erősíti a szorpngasomat a konditerembe az emberek miatt.

2024. júl. 4. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!