Görény, szurkálódó, rosszindulatú nő, hogy lehet pszichológus??
Elég friss élmény, egy beszélgetésen voltam az említett nőnél és elképesztő miket megengedett magának. Szurkálódott, kinevetett, mosoly mögé bújtatott sértő kérdéseket tett fel. ("Ön okos lány?" "Jár maga nyaralni, vagy csak otthon ül?") A pontot az i-re egy személyesebb üggyel tette fel, dióhéjban, az önsértésről, falcolásról volt szó, amiből gyakorlatilag, NEVETVE viccet csinált.
Köpni, nyelni nem tudtam ott, az adott helyzetben. Sajnos egy ilyen faszjancsi vagyok (húszéves lány vagyok amúgy..), hogy ott csak zavarba jövök és próbálok valamit mondani, mintha még nekem kéne megmentenem a helyzetet. Aztán itthon azóta sem tudok másra gondolni, csak, hogy mekkora savanyú fap.na volt ez a nő, őszintén kívánom, hogy nulla szakmai sikert érjen el.. De sajnos biztos vagyok benne, hogy éjszakánként édesdeden alszik, annyira pofátlanul nem érdekli, hogy mit okoz, amúgy is instabil emberek lelkébe gázolva...
2-es, az volt benne a sértő, hogy semmi létjogosultsága nem volt a kérdésnek. Miközben a depressziómról beszélek, arról, hogy alig tudom magam bármi cselekvésre rávenni, miféle szándék vezérli arra, hogy negédes mosollyal, ironizálva megkérdezze, hogy "ön okos lány??".
Ráadásul mindezt úgy, hogy az elején letisztáztuk, hogy felvettek anglisztika és pszichológia szakra is, hogy gimnáziumban nem volt problémám a tanulással, jó jegyekkel végeztem el. (De emellett, azt gondolnám, hogy az egy szakmai minimum, hogy ő szépen meg tudja állapítani
a nagy eszével, hogy valaki "okos"-e, abból IS, ahogy a kliens beszél, amilyen szavakat használ, ahogy a mondatokat egybefűzi, ahogy kifejezi magát.)
"Ráadásul mindezt úgy, hogy az elején letisztáztuk, hogy felvettek anglisztika és pszichológia szakra is,"
Ha te magad nem vagy képes kezelni a saját depressziódat akkor mi a Jó Istent keresnél pszichológia szakon? Hogy akarsz másoknak tanácsokat osztogatni ha saját magadat nem tudod kezelni? Ez olyan vicces mint ha valaki diszkalkuliával akarna matematikus lenni
Kedves 4-es, képzeld el, a pszichológia BA diplomát megszerezhetem kizárólag azért is, mert érdekel a pszichológia, mint tudományág.:) Ráadásul, a hat félév elvégzése önmagában közel sem elég ahhoz, hogy pszichológusként elhelyezkedjen az ember, úgyhogy ne remegjen a térded, nem fog egy ilyen buta, utolsó senki - aki még a depresszióját sem tudja kezelni önmagának -, mint én kezelni téged.
U.i.: Igazán előremutató gesztus lenne a részedről, ha mondjuk utánajárnál alapvető dolgoknak, mielőtt a fölényeskedő agressziódat itt kiéled és jól lehurrogsz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!