Kérhetem, hogy aki már szedett Rexetint / Parokszetint, írja le nekem a tapasztalatát?
35 éves férvi vagyok. Régebben Eszcitalopram nevű gyógyszert szedtem, annak a mellékhatásai enyhék voltak, és két hét után szinte semmi nem jelentkezett már ezekből; akár néha egy-két sört is megihattam este semmi bajom sem volt. De 3 év után nem hatott már úgy éreztem, és a magam elhatározásából letettem. Évek múltán úgy alakult az életem, hogy újra azt érzem szükségem van gyógyszerre, s az orvosom a Rexetint írta fel.
Elolvastam a betegtájékoztatóját, és hát az Eszcitalopramhoz képest rémisztő...
Előre is köszönöm ha leírjátok a tapasztalatotokat.
Nem tudtam hogy ennyire beteg vagy.
De nem kapsz rokkant nyugdíjat?
Minden tiszteletem a tiéd, vak ember létedre még dolgozol és ellátott a szüleidet. Önmagában a vakság is szörnyű lehet.
Rexetin egy "jó" cucc, de elég régi, vannak jóval korszerűbb anyagok is. Okozhat és okoz is szexuális anomáliát, pl. nem tudsz "elmenni" olykor, nálam ilyen nem merült fel, teljesen jól hatott. Sztem fontos, h ne agyaljon a hatáson/mellékhatáson, aki szedi. Jó lesz és ennyi, örülni kell minden napnak..
Ha nem akarsz gyógyszert szedni, de jobban lennél, érdemes kipróbálni alternatív dolgokat, pl. L-tirozin reggel és L-triptofán este. Adj neki 2-3 hetet, hátha, nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!