Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek miért elfogadottab...

Szerintetek miért elfogadottabb a nők körében a túlsúly? Ha egy férfit kövéreznek le azt le se szarja senki, de ha valaki azt mondja hogy neki a dagadt nők nem jönnek be , egyből legyilkolják kb.

Figyelt kérdés
jún. 16. 09:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
34%
Én nem ezt látom. Szerintem egyre magasabb az ingerküszöm, a lakosság több, mint fele minimum túlsúlyos, de nagy részük elhízott, és a legtöbbön már meg se akad az ember szeme. Annyira hozzászoktunk, hogy egyre elhízottabbakat tekintünk valóban kövérnek....
jún. 16. 09:32
 2/19 anonim ***** válasza:
49%
Én a kérdést sem értem, pedig nem vagyok egy hülye ember...
jún. 16. 09:42
 3/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
47%
Azért, mert ha egy nőnek ilyen megjegyzést tesz valaki, vagy csak annyit mondanak, hogy molett, már sértődés van és inkább nem mondanak semmit a férfiak legtöbbször. Erre már régóta ki is találták a teltkarcsú meg az egy kis felesleg kifejezést, ami ugyanaz, csak azzal lehet hazudni.
jún. 16. 09:43
 4/19 anonim ***** válasza:
18%

Mert igénytelen, fegyelmezetlen emberek és így védekeznek az igazság ellen.

Nézd meg mi megy itt is.

Hogy biztatják egymást, meg hazudoznak egymásnak a kövérek.

Akik rámutatnak erre, azokat pedig lepontozzák és falkában támadják. : D

jún. 16. 09:56
 5/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
29%
3-as válaszom nekem is le lett pontozva, bár ez tény, de én pl. akkor is felvállalom azt, hogy a kövér nőket nem szeretem és még talán a molettekkel sem ismerkednék, mert hazudnak egymásnak és kifelé is mást akarnak mutatni. Éppen emiatt az 9nbecsapás miatt van az, hogy egy nő simán megmondja egy férfinak, ha kövér, amit elfogadunk, fordítva hiszti van, mert nincs realitás érzéke. Mindenki mást szeret, ennyi. Nekem volt olyan régen, hogy randi előtt a csaj azt állította 65 kg , hát csak azt a plusz 30-at elfelejtette hozzáadni, ami az igazság volt, így kösz, de kövér nőt többet nem, pedig vannak közöttük helyesek is.
jún. 16. 10:20
 6/19 Ypszilon1980 ***** válasza:
48%
*önbecsapás
jún. 16. 10:21
 7/19 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem fordítva van. A férfi nem kövér, hanem erős, macis, nagydarab. A nőket meg már 60 kiló felett is lekövérezik.
jún. 16. 10:26
 8/19 anonim ***** válasza:
69%

Mindenki tudja, hogy a kövér nők senkinek sem kellenek.

Ezt külön fölösleges hangoztatni.

A kövér nők szexualisan nem izgatóak, erről nem tehet senki.

Ezt nőként mondom.

De az is biztos, hogy az ösztrogén miatt hízékonyabbak mint a férfiak.

Nehezebben es lassabban fogynak.

Klimax előtt azert fogynak nehezen mert a szervezet zsírraktárakat akar építeni az esetleges terhességre, hogy legyen energia, klimax után meg azert mert lelassul az anyagcsere, felszaporodik a tesztoszteron, es hasi hízás lesz náluk is.

Plusz hogy ott vannak a terhességek stb ami miatt legtöbbször “megborult” hormonális állapotokban vannak.

A férfiak anyagcseréje gyorsabb, hamarabb fogynak, nagyobb az izomtömeg, a tesztoszteron miatt.

jún. 16. 10:39
 9/19 anonim ***** válasza:
32%
És 3 as meg 5 ös válaszoló, miert kell ti valakit kategorizáljatok, miert van erre szukseg, hogy molett vagy kövér cimkét adjatok valakinek? Zsüriben vagytok, penzt kaptok ezért vagy nem értem, hogy mi közötök az egészhez
jún. 16. 10:44
 10/19 anonim ***** válasza:
34%
Ezt a kerdest is egy nőgyűlölő meleg ferfi írta ki….
jún. 16. 10:45
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!