Az antidepresszáns tényleg "one way ticket"?
Figyelt kérdés
Azt hallottam hogy az antidepresszánsok és az antipszichotikumok egyes fajtái már néhány alkalom után is maradandó károsodást okozhatnak az agyban mert elpusztítanak valami receptorokat. Csak a pszichiáterek ezt valahogy elfelejtik megemlíteni. Igaz ez?jún. 12. 17:59
1/7 anonim válasza:
Ez hülyeség, ezt csak néhány ostoba idióta állítja, akiknek fogalma sincs sem a betegségekröl, sem a gyógyszerekröl, és az osszes infójuk annyi, hogy "azt hallottam valakitöl", vagy "azt olvastam az interneten" - ezek egyike sem megbízható és a legtöbbször nagyon téves dolog.
2/7 Ypszilon1980 válasza:
Nem hülyeség ugyanis a kérdező azt írja, hogy egyes fajtái, nem az összes, ami igaz, vannak ilyenek. De sok más gyógyszernél is lehet ilyen, pl. az ópiátok.
3/7 anonim válasza:
Persze vannak komoly szerek, de azt nem adják "csak úgy", az már elég súlyos esetek kezelésére való, amikor még mindig ez a jobbik megoldás.
Kb olyan, mint amikor valakinek baleset után nagyon erös fájdalmai vannak, adhatnak morfiumot, mert még mindig jobb, ha teljesen kiüti (vagy esetleg függö lesz), mintha nem tud gyógyulni, pihenni a fájdalmak miatt.
4/7 anonim válasza:
Nekem elfelejtettek megemliteni. Azt viszont megemlites nelkul is remekul erzekeltem, hogy a depresszio sokkal rosszabbat tett nekem.
Mellesleg melyik fajtakra gondolsz? Es belinkelned a tanulmanyt, ahol ezt vizsgaltak?
5/7 anonim válasza:
Jaaj. 20 eve szedem es semmifele semmi nincs, viszont van eletem. Ja, es az antipszichotikumok nagyon nem tartoznak egy kategoriaba.
6/7 anonim válasza:
Létező jelenség a PSSD igen, de hogy mennyire gyakori azt senki sem tudja.
7/7 anonim válasza:
Nekem 16 evesen kellett szednem egy évig, ez miatt gyógyultam ki a pánikbetegségből, meg a szorongásból, úgy hogy én csak jót tudok róla mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!