Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van olyan aki ennél többet...

Van olyan aki ennél többet iszik ? És mentális betegség miatt piál ?

Figyelt kérdés
Napi kb 10 sör és 1-2 liter bor. Ennyitől érzem jol magam. Ha nem iszok akkor depresszios vagyok és erős szociális fóbiám is van. Csak így tudok már élni és társaságba menni. A gyógyszerek nem segítettek amikor nem ittam. Most már csak a sok alkohol tesz boldoggá. Van aki sokat iszik mert depresszios vagy szociális fóbiás ?
2024. jún. 8. 18:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10#nem.fogalmazo gatlokepesseg max

helyesiras amit pont leszarok genyofejukem.Drogoz akkor amfetamin szulfat anyi szerotonin dopamint szabadit fwl mint a vilag osszes piaja se😂

2024. jún. 20. 20:53
 12/14 anonim ***** válasza:
Én kevesebbet iszok, de a mentális része ugyanaz. Próbálok leszokni, de mindig csak 1 napra sikerül.
2024. jún. 20. 21:53
 13/14 anonim ***** válasza:
Az nem boldogság amikor alkoholista vagy és az elvonási tüneteidnek teszel eleget, ez csak egy kielégülési érzet.
2024. jún. 21. 16:26
 14/14 anonim ***** válasza:
Kérdező és hogy tudsz ennyi pénzt keresni ilyen szintű alkoholizmus mellett, hogy ezt meg tudd venni minden egyes napra? Milyen jellegű állás? Valami home office IT cucc?
2024. jún. 21. 16:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!