Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek mi történhetett,...

Szerintetek mi történhetett, mi a betegsége?

Figyelt kérdés
Van egy nő aki amikor megismertem 7 éve egy végtelenül barátságos figyelmes rendes nő volt. Aztán utána kiment külföldre hajószakàcsnak. Amikor vissza jött fél év múlva (otthagyta hamarabb külföldet mint ahogy eredetileg tervezte) nagyon megváltozott. Igénytelen lett, zavart, drogos, és már alig akar velem beszélgetni, nagyon jó barátnőm volt. Már nem úgy viselkedik ahogy régen, azt mondja van egy betegsége ,csak nem mondja meg mi az. Igénytelen, nem mosakszik nagyon, maszatos a szája, ha mondom neki akkor csak röhög rajta ,haha maszatos. Elkésik mindig a munkából, ( egy helyen dolgozunk) . Meg amikor áll így ràngatozik hintázik előre hátra. Egy értelmes mondatot alig lehet belőle kihúzni csak vigyorog és nincs képbe. Viszont ügyes a munkájában( hímezni jól tud). Nagyon elhízott, egyre jobban hízik, nagyon sok napi 6 doboz energia italt legalább megiszik.

tegnap 19:02
 1/8 A kérdező kommentje:
És 28 éves csak a nő akiről szó van
tegnap 19:05
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem megvilágosodott. Rájött, hogy hiába töri magát, úgyse jut előre, hogy kihasználják és nem védi meg ettől senki és nincs értelme semminek. Maszatos a szája? Naés?
tegnap 19:09
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ki tudja mik történtek azon a hajón! Lehet hogy szétdrogozták, 60-szor megerőszakolták!
tegnap 19:24
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is valami trauma érhette ott. 21 éves volt csak akkor..
tegnap 19:41
 5/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy világmegváltó elvárásokkal, reményekkel ment külföldre, hogy "megcsinálja a szerencséjét", pl. olvasott a szakmában sikeressé vált emberekről stb és nem tudja feldolgozni a sikertelenséget. Illetve a "úgyis minden mindegy", "minden magasról le van ..." típusú a válasza. Nem kizárható hogy valamilyen függőségbe menekült, ahogy leírod, de nem lehet tudni.

Ezek is csak vélelmezések hiszen csak a leírásod alapján lehet bármilyen ismeret.

A betegség megtippelése szerintem nem szerencsés.

tegnap 19:46
 6/8 anonim ***** válasza:

Vagy drogfüggő lett, vagy skizofrén. Ezekre a leggyanúsabb.

Lehet, hogy a hajón rászokott valami drogra.

tegnap 20:48
 7/8 anonim ***** válasza:
Meg az esetlegesen megtörtént traumákat lehet hogy lehasította a személyiségéből, azaz a tudattalanjába száműzte, lehet hogy ennek "nagyszerű" eszköze volt az alkohol és/vagy a kábítószer, az utóbbi még darabokra is szedi a személyiséget és felpuhítja, egy akaratgyenge, mindent leszaró, igénytelen skizofrén lesz belőle, nagyjából így tudnám szemléltetni. Azért mondom ezt, mert én is megjártam az efféle Poklot! Ha nem áll talpra személyiségileg, akkor így marad! Ehhez viszont terápia kell, és lehetőleg nem gyógyszeres, mert az is legális "drog"!
tegnap 23:20
 8/8 anonim ***** válasza:
Az,hogy elhanyagolja magát, ringatózik, megváltozott, mind skizofréniára utalnak.
tegnap 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!