Mi történhetett ezzel a nővel?
tavaly jártam zártosztályon és volt ott egy 30-40 es nő aki folyton összefüggéstelen dolgokat beszélt, úgy viselkedett mint egy kisgyerek, csókolgatni akarta az ápolót, és napi többször összeszedte a cuccait hogy ő elmegy innen és a vége mindig az lett volna lekötözték. rendszeresen pelenkában aludt a lekötözés miatt és összefüggéstelen dolgokat beszélt hogy neki toyota aurisa van odakint meg valami 800.000 ft értékű ruhái meg folyton a party22 üzletről beszélt. járt bent nála családtag és nem tűntek züllött embereknek.
kíváncsiságból később rákerestem erre a nőre , egy régi profilt találtam és a 2008-2013 as képei alapján egy full értelmes embernek tűnt, nem olyan volt mint akkor , valóban vállalkozó volt, értelmesen írt, stb.
mitől válik egy ember ilyenné?
Hát többféle dolog is lehet, a leírás alapján.
Oka lehet pl genetika, agykárosodás pl betegség vagy trauma miatt, esetleg ez valami olyan ami néha felüti a fejét aztán az esetek többi részében minden oké.
Én pl ismerek skizofrén embert, az esetek nagy részében teljesen rendben van, beszélget, normál intelligenciája van, normális élettel.
Néha viszont pszichózisban van, ilyenkor viszont nem tudja hol van, hallucionál.
"járt bent nála családtag és nem tűntek züllött embereknek."
EZ HOGY JÖN IDE???
HA valakinek pszichikai betegsége van, MIÉRT KELLENE a családtagoknak züllött embereknek lennie????
Egyáltalán hogy jut eszedbe ilyen égbekiáltó ostobaság????
Ha az adott nö drogos lett volna is, a családjának miért kellene annak lennie?? Ez tök hülyeség.
Másrészt éppen vállalkozókra nem jellemzö, hogy rászoknak a drogokra.
Harmadszor meg ez egyáltalán nem ilyen jellegü viselkedést okozna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!