Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történhetett ezzel a nővel?

Mi történhetett ezzel a nővel?

Figyelt kérdés

tavaly jártam zártosztályon és volt ott egy 30-40 es nő aki folyton összefüggéstelen dolgokat beszélt, úgy viselkedett mint egy kisgyerek, csókolgatni akarta az ápolót, és napi többször összeszedte a cuccait hogy ő elmegy innen és a vége mindig az lett volna lekötözték. rendszeresen pelenkában aludt a lekötözés miatt és összefüggéstelen dolgokat beszélt hogy neki toyota aurisa van odakint meg valami 800.000 ft értékű ruhái meg folyton a party22 üzletről beszélt. járt bent nála családtag és nem tűntek züllött embereknek.

kíváncsiságból később rákerestem erre a nőre , egy régi profilt találtam és a 2008-2013 as képei alapján egy full értelmes embernek tűnt, nem olyan volt mint akkor , valóban vállalkozó volt, értelmesen írt, stb.

mitől válik egy ember ilyenné?

aug. 26. 19:16
A kérdező szavazást indított:
nagy baj történhetett vele
kevésbé nagy baj történhetett vele
20 szavazat
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát többféle dolog is lehet, a leírás alapján.

[link]

[link]

Oka lehet pl genetika, agykárosodás pl betegség vagy trauma miatt, esetleg ez valami olyan ami néha felüti a fejét aztán az esetek többi részében minden oké.

Én pl ismerek skizofrén embert, az esetek nagy részében teljesen rendben van, beszélget, normál intelligenciája van, normális élettel.

Néha viszont pszichózisban van, ilyenkor viszont nem tudja hol van, hallucionál.

aug. 26. 19:32
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
A betegség nem válogat. Bárkit megtalál. Gazdagot, szegényt is. Ennyi.
aug. 26. 19:38
 3/17 anonim ***** válasza:
35%
Önmagától nem lesz ilyen senki, valaki tett vele valamit, amitől ilyen lett. Ja, és a Toyota Auris jó autó, ha vállalkozó volt, akkor lehet tényleg van neki olyan autója.
aug. 26. 19:39
 4/17 anonim ***** válasza:
89%

"járt bent nála családtag és nem tűntek züllött embereknek."

EZ HOGY JÖN IDE???

HA valakinek pszichikai betegsége van, MIÉRT KELLENE a családtagoknak züllött embereknek lennie????

Egyáltalán hogy jut eszedbe ilyen égbekiáltó ostobaság????

aug. 26. 19:40
 5/17 A kérdező kommentje:
4: mondjuk úgy hogy nem drogos vagy ilyesmi????
aug. 26. 19:46
 6/17 anonim ***** válasza:
91%
Miért ne lehetne akár drogos akár alkoholista, mondjuk alkoholista nem viselkedik így, de simán lehet drogos, akkor lehet gazdag vagy szegény egyaránt. De igaza van az előttem szólónak, a betegség nem válogat pénzügyi helyzetet. Sztem drog!
aug. 26. 19:55
 7/17 anonim ***** válasza:
85%

Ha az adott nö drogos lett volna is, a családjának miért kellene annak lennie?? Ez tök hülyeség.

Másrészt éppen vállalkozókra nem jellemzö, hogy rászoknak a drogokra.

Harmadszor meg ez egyáltalán nem ilyen jellegü viselkedést okozna

8/17 anonim ***** válasza:
100%
Lehet valami nagyon rosszul érintette, lehet gyermekkori traumái voltak, az élet mindig rossz dolgokat dobott elejébe és nem kért időben segítséget és beleőrült a dolgokba.
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Pszichózisa lehetett. Én ismertem 35 éves jogász hölgyet is, aki mindig nagyon intelligens, jól szituált volt, aztán beteg lett, skizofréniát diagnosztizáltak nála. Azóta gyógyszereket szed, de már nem tud dolgozni, mert leépült kognitív értelemben.
aug. 26. 20:14
 10/17 anonim ***** válasza:
83%
Csak, margóra. Több diplomás,értelmiségi nőként írom, hogy megjártam a pszichiátriát. Depresszió, pánikbetegség, kiégés. Azóta, már túl vagyok ezen a borzalmas időszakon. Szóval a betegség nem válogat.
aug. 26. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!