Mi történhetett ezzel a nővel?
tavaly jártam zártosztályon és volt ott egy 30-40 es nő aki folyton összefüggéstelen dolgokat beszélt, úgy viselkedett mint egy kisgyerek, csókolgatni akarta az ápolót, és napi többször összeszedte a cuccait hogy ő elmegy innen és a vége mindig az lett volna lekötözték. rendszeresen pelenkában aludt a lekötözés miatt és összefüggéstelen dolgokat beszélt hogy neki toyota aurisa van odakint meg valami 800.000 ft értékű ruhái meg folyton a party22 üzletről beszélt. járt bent nála családtag és nem tűntek züllött embereknek.
kíváncsiságból később rákerestem erre a nőre , egy régi profilt találtam és a 2008-2013 as képei alapján egy full értelmes embernek tűnt, nem olyan volt mint akkor , valóban vállalkozó volt, értelmesen írt, stb.
mitől válik egy ember ilyenné?
A puccosabb gazdag emberek is drogoznak, csak mást mint az egyszerű emberek.
Ja, meg megengedheti magának, hogy elmegy "nyaralni"...izé, elvonóra és nem kerül a karrierjébe.
Ott is van alkoholizmus, csak egy aperol spritz reggel tízkor olyan europer és leher aesthetic fotót készíteni, egy Tipli meg nem az és arról nem.
pont irni akartam hogy bipolaris de megelozott a 13. Skizofren nem szokott ilyen aktiv lenni. Ez manias szakasz - nem a hetkoznapi hulye ertelmben vett mania, nem is tudom honnan szedte valaki ezt a szot pl "turorudi manias", teljesen mast jelent.
A gondnak a masik vege amikor jon az utana levo cseszett nagy klinikai depresszio. Antipszicho nelkul is annyit sem bir csinalni hogy a nyalat visszatartsa a csorgastol ha bipolaris I, ha bipol II akkor meg viszonlag szar elegge, de az I and kegyetlen brutalis. Ekkor kell pelenka meg minden.
"Skizofren nem szokott ilyen aktiv lenni."
Nem a francokat nem. Hallucináló emberek nem a zen nyugalomról híresek.
Broderkam.
En voltam nyilt, zart osztalyon. A legkisebb baj a skizofrenekkel volt, mert csak magukban voltak elzarkozva, azt sem tudtak hol vannak. olyan mintha 10 000 TV menne egyszerre es 1 a valosag koztuk. Nezz mar utana hivatalos forrasbol, hogy ok a legartalmatlanabbak. Sokkal artalmasabbak a szemelyisegzavarosak meg raadasul a kli. depressziosok. A nyugalom kinek mi, az hogy magaban suttog vagy beszel hat istenem. Ennyi baj legyen. En helyetted nem fogom megtenni a munkat hogy ok a majdnem legpasszivabbak, ezt te vegezd el.
Nálunk is volt egy "papíron skizo" és csak nézett ki a fejéből.
Viszont a személyiségzavarosak (bipoláris, borderline) brutálisak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!