Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi történhetett ezzel a nővel?

Mi történhetett ezzel a nővel?

Figyelt kérdés

tavaly jártam zártosztályon és volt ott egy 30-40 es nő aki folyton összefüggéstelen dolgokat beszélt, úgy viselkedett mint egy kisgyerek, csókolgatni akarta az ápolót, és napi többször összeszedte a cuccait hogy ő elmegy innen és a vége mindig az lett volna lekötözték. rendszeresen pelenkában aludt a lekötözés miatt és összefüggéstelen dolgokat beszélt hogy neki toyota aurisa van odakint meg valami 800.000 ft értékű ruhái meg folyton a party22 üzletről beszélt. járt bent nála családtag és nem tűntek züllött embereknek.

kíváncsiságból később rákerestem erre a nőre , egy régi profilt találtam és a 2008-2013 as képei alapján egy full értelmes embernek tűnt, nem olyan volt mint akkor , valóban vállalkozó volt, értelmesen írt, stb.

mitől válik egy ember ilyenné?

aug. 26. 19:16
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
A betegség nem válogat, ahogy a függőség sem. Nem kell ahhoz züllött családba születni, hogy valaki mentális beteg vagy drogfüggő legyen.
aug. 26. 23:46
 12/17 anonim ***** válasza:
48%

A puccosabb gazdag emberek is drogoznak, csak mást mint az egyszerű emberek.

Ja, meg megengedheti magának, hogy elmegy "nyaralni"...izé, elvonóra és nem kerül a karrierjébe.

Ott is van alkoholizmus, csak egy aperol spritz reggel tízkor olyan europer és leher aesthetic fotót készíteni, egy Tipli meg nem az és arról nem.

aug. 26. 23:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ugyanilyet ismerek, nő stabil komoly munkahellyel, felsőfokú nyelvtudással bipoláris borderline, öngyűlölő, önbántalmazó, öngyilkossági kísérletek, többszöri pszichiátria. Ha dolgozik kedves, senki nem mondja meg róla, ha hazaér elszakad a cérna!
aug. 27. 03:38
 14/17 anonim ***** válasza:
56%

pont irni akartam hogy bipolaris de megelozott a 13. Skizofren nem szokott ilyen aktiv lenni. Ez manias szakasz - nem a hetkoznapi hulye ertelmben vett mania, nem is tudom honnan szedte valaki ezt a szot pl "turorudi manias", teljesen mast jelent.

A gondnak a masik vege amikor jon az utana levo cseszett nagy klinikai depresszio. Antipszicho nelkul is annyit sem bir csinalni hogy a nyalat visszatartsa a csorgastol ha bipolaris I, ha bipol II akkor meg viszonlag szar elegge, de az I and kegyetlen brutalis. Ekkor kell pelenka meg minden.

aug. 27. 09:47
 15/17 anonim ***** válasza:
31%

"Skizofren nem szokott ilyen aktiv lenni."

Nem a francokat nem. Hallucináló emberek nem a zen nyugalomról híresek.

aug. 27. 09:55
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Broderkam.

En voltam nyilt, zart osztalyon. A legkisebb baj a skizofrenekkel volt, mert csak magukban voltak elzarkozva, azt sem tudtak hol vannak. olyan mintha 10 000 TV menne egyszerre es 1 a valosag koztuk. Nezz mar utana hivatalos forrasbol, hogy ok a legartalmatlanabbak. Sokkal artalmasabbak a szemelyisegzavarosak meg raadasul a kli. depressziosok. A nyugalom kinek mi, az hogy magaban suttog vagy beszel hat istenem. Ennyi baj legyen. En helyetted nem fogom megtenni a munkat hogy ok a majdnem legpasszivabbak, ezt te vegezd el.

aug. 27. 10:08
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is volt egy "papíron skizo" és csak nézett ki a fejéből.

Viszont a személyiségzavarosak (bipoláris, borderline) brutálisak!

aug. 29. 00:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!