Mi lesz ha nem akarok enni a pszichiátrián, vagy ha hányok evés után? Bulémiás vagyok, mi történhet velem?
Figyelt kérdés
2020. máj. 23. 19:02
1/26 anonim válasza:
Akkor felügyelet mellett kell enned, a nővérek előtt.
2/26 anonim válasza:
Kapsz étvágygerjesztő gyógyszert, ha akkor sem zabálsz, akkor kapsz szondát, és bele injektáljuk a gyomrodba.
3/26 anonim válasza:
Kapsz egy szondát az orrodba és mesterségesen táplálnak.
4/26 A kérdező kommentje:
Oh ne ennyire durva!!!??? Ez nagyon durva
2020. máj. 23. 19:11
5/26 anonim válasza:
Infuziot kapsz, hogy ki ne szaradj. Van hanyascsillapito is. Esetleg figyelik, nehogy direkt hanytasd magad.
Ha a gyogyszer hatni kezd, a fejedben az, ezt kivalto kenyszer nem fog jelentkezni.
6/26 anonim válasza:
Akkor nem eszel,nem fognak könyörögni,és etetni sem.
Nem te leszel az egyetlen beteg az osztályon.
Majd eszel te,ha éhes leszel.
Saját felelősségedre akár haza is lehet menni.
Ez nem börtön .
8/26 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy azért vagyok beutalva, mert a bulémia miatt a gyógyszereket sem tudom magamban tartani, azt is kihányom. Ez a gond. Ezért félek.
2020. máj. 23. 19:26
9/26 anonim válasza:
8.-ra. Nyugi, a szonda megoldja!
10/26 anonim válasza:
Ne gondold, hogy megengedik majd, hogy sétafikálj hányni, mikor akarsz.
Leszíjjazzák a nehezen kezelhető elemeket, azt kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!