Mi a teendő ha önként akarok befeküdni a pszichiátriára?
Hogy miért is akarok?Tettem valamit ami nem visszafordítható.Halállal járt amit Én okoztam,egy bepánikolt igazából végig sem gondolt döntés alapján.És nem bírok így élni.Nem tudok másra gondolni.Megmérgezem a családom életét.Bár van aki megérdemli.
Nincs erőm semmihez,csak ezen kattog az agyam.De már nem lehet visszafordítani,kijavítani.Akit megöltem az halott.Megöltem ,pedig szerettem.Megöltem,mert elvárták tőlem.
Aki ismer ki van akadva,mert alapból én egy erős nő vagyok.Vagyis volta.Mert most összeroppantam.
"Megöltem ,pedig szerettem.Megöltem,mert elvárták tőlem."
Nemvárt terhesség megszakítása? Én a második idézett mondatból következtetek erre.
Vagy kid volt az és kik várták el, hogy ezt megtedd?
4-es és 5-ös úgy látom nem éppen empatikus emberek vagytok.
De mindegy.Van aki megértette miről írok.Ti nem.Nem ítélkezni,pálcát törni kell,bár azt a legkönnyebb.
És Ti ezt a könnyű utat választottátok.
Szerintem menj el a pszihoátriára a doktorhoz, mond el a proplémádat, és hátha befektet pár hónapra....
Szerintem jobb volna ha befeküdnél, mert egyrészt ha nem voltál hibás a ,,gyilkosságért" kapnál kezelést hogy feldolgozt, ha meg hibás voltál, meg megérdemled hogy odajussál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!