Nem tudom elengedni a múltat!!! Hogy sikerülhetne ez?!
Figyelt kérdés
Az elmúlt pár évben nagyon sok rossz dolog történt velem és nem tudom elengedni. Sok mindent és sok mindenkit vesztettem el sajnálatos módon. Az a baj, hogy a gondolataim csak ezen események körül forognak és nem látom a jövőt! Se pozitívnak, se negatívnak, semmilyennek! Nagyon nehéz feldolgoznom a történteket ezért is menekülök olyan dolgokba amik gyermekkoromban boldogságot okoztak. Úgy érzem, hogy a szürke hétköznapok csapdájába estem amiből nincs kiút! Gondolkoztam és arra jutottam, hogy semmi mást nem akarok, csak boldognak lenni. De úgy érzem, ezt nekem az élet nem engedi... Nem tudom mit tegyek!tegnap 22:49
1/1 anonim válasza:
Valakivel beszélned kellene az érzéseidről. Ha magadban tartod csak egyre nehezebb lesz. És itt nem feltétlenül pszichológus lra gondolok, hanem mondjuk egy közeli barátra, rokona, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!