Mi a baj velem? (Undorító)
Nem, nem kamu kérdés, bár az lenne. Szóval kiskorom óta mindent megeszek a testemről. A sebeket, a vért, a taknyot, a fülzsírt, a pattanást, a megkeményedett bőrt, stb.
Tudom, undorító, még sem bírok leszokni róla még most, a húszas éveimben sem. Nyilván közösségben nem csinálom, de nekem ez teljesen természetes dolog, mintha mindenki más is csinálná, akár a fogmosás pl.
Mit lehet ezzel kezdeni? Mert tudom, hogy nem helyes, de nem tudok leszokni róla. Létezik ilyen egyáltalán? Van aki csinál ilyet?
én is csinálom, amiket leirtál váe fulzsirt nem szeretem mert keserű de persze probáltam
korpat,körmöm is néha elrágcsálom persze miután lerágtam, volt h az ondom is megkostoltam, egyedul székletet nem fogom soha
f31
na hát a segböl szájba az már majdnem olyan mintha azt is ennéd, pisit biztos szintén nem innék egyszer valahogy kostoltam és rossz ize volt szo
hát te így muködsz amíg nem megy az egészségef rovására szerintem mindegy h te mit is csinálsz magadban
de nem tudom megfigyelted e h a korpánsk nád és más íze van attil fuggöen hol van a fejeden (nem a sampon izre gondolok) elég furcsa
ja még csipát is régebben mikor volt azt is ettem
szoval nem vagy egyedül biztos vagyunk még páran csak hát sose beszélnek az emberek ilyenekröl vagy kerül szoba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!