Más ember számára is megsemmisitő, undorító érzés látni, ha az egyik szülője egy bűnözői hajlamú, életképtelen, extrán mentális beteg senki? Hogy kell ezt feldolgozni?
Pszichológussal mar beszéltem erről, semmit nem mondott rá, mos nem járok
Sajnos nagyon sok a probléma a családban mentális szinten
De a legalja az az apám
Az egyik legrosszabb akit el lehet képzelni
Soha nem volt orvosnál, mert nem mer elmenni, sokszor úgy viselkedett mint egy 12 éves kisfiú
Közben meg agresszív, ordít, bőg, fizikailag bántalmazott minket
Olyan szinten undorodom tőle és minden rosszat kívánok neki, hogy el sem tudom mondani
Folyton azt mondogatta hogy mi egy retardált család vagyunk, megátkoztak minket a pokolból, szerencsétlenek vagyunk és nekem is ilyen életem lesz. Sajnos ebben igaza lett, mert én is erősen pszichés beteg vagyok
Folyton kényszeresen arra gondolok hogy milyen selejtes állattól származom
Látom a sok normalisan kinéző, tanult, mentálisan ép, jómódú férfias gondoskodó apát és elfog a hányinger a féltékenységtől.
Már 4 éve nem láttam szerencsére, de már akkor is sokszor igénytelen volt, mint egy kezdődő hajléktalan
Volt hogy családtagot kért meg hogy menjen el neki a boltba, mert ő nem mert… 48 évesen.
Volt hogy lopott pénzt az anyámtól, az öccsétől, tőlem.
Nem tudom miért kaptam azt a büntetést hogy egy ilyennek vagyok a gyereke, ráadásul egyke, így ezt nincs kivel megosztanom
Magamtól is undorodom sokszor, mert az van a fejemben hogy egy ilyen szarházi állattól vagyok
Ráadásul az anyám is borzalom, rühell engem, csak a pasija jár az eszében
Mit tud ezzel kezdeni a pszichológus? Semmit, csak bámult rám mikor erről beszéltem.
Sírok, duhrohamaim vannak, undort erzek egesz nap és sok gyógyszert szedek. Mit csinaljak?
Igazából neked kell feldolgoznod a problémáidat, de az apa bűne nem száll a fiúra. Tehát azt, hogy honnan jöttél azt nem befolyásolhatod, viszont azt, hogy hová tartasz azt igen.
Próbáld magaddal ezt letisztázni, mert addig előrelépés nem biztos, hogy lesz.
Sok sikert, egy rossz család nagyon hátráltató tud lenni, de motivációt adhat, hogy te véletlen se csináld úgy a dolgaidat, hogy az életed ilyen irányt vegyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!