Miért izgatnak olyan dolgok amikor "hangulatban vagyok", amik normál esetben undorítónak tűnnek?
Figyelt kérdés
Szóval felizgatnak olyan dolgok és gondolatok amikor be vagyok indulva, amik normál esetben teljesen visszataszítóak számomradec. 9. 09:58
2/5 A kérdező kommentje:
Olyan perverv gondolataim vannak, amik normál, nem kanos esetben, teljesen visszataszítanak.
dec. 9. 16:36
3/5 anonim válasza:
Nekem is van ilyen, de láttam már mémeket is ebben a témában, szóval eléggé általános dolog lehet.
4/5 anonim válasza:
Ö... Mégis? Ez most olyan, hogy szeretek olvasni, de nem árulom el, mi a kedvenc témám... A vérre izgulsz? A gyerekekre? Állatokra?
5/5 A kérdező kommentje:
Nem értem, hogy miért releváns.
De amúgy bdsm dolgok. A nő kötözzön ki, fojtogasson alázzon meg ahogy tud, strapon, ilyesmik.
Szóval ezek teljesen taszító gondolatok számomra napközben pl hogy valaki ilyeneket csináljon velem. De valahogy mégis este ilyenek felizgatnak
dec. 12. 00:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!