Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » 25 éves vagyok normál életet...

25 éves vagyok normál életet élek sikerült megteremtenem lényegében mindent új ház,autó nincs hitelem és nincsennek anyagi gondjaim.Nemvagyok örűlt,befordult személyiség.?

Figyelt kérdés

Mégis gondolok az öngyilkosságra

Elöfordul mikor pl vezetek egyszerűen minden előjel nélkül arra gondolok hogy nekimegyek a szembejövő kamionba.De előfordult már hogy azon agyaltam honnan szerezzek löfegyvert hogy főbelőjem magam vagy milyen gyógyszerrel adagoljam túl magam

Ezmost biztosan úgyhangzik mintha örült lennék de mégegyszer írom semmi ilyenről nincs szó.

Teljesen hétköznapi életet élek nem drogozom s iszom.Eljárok nyaralni,kikapcsolódni szüleimmel is jó a viszonyom

Az egyetlen nem szokványos velem kapcsolatban hogy nincs barátnőm s valószínűleg nemis lesz.Talán erre vezethető vissza a gondolat?

Volt valaki hasonló helyzetben?

2024. febr. 8. 13:43
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez öngyilkos gondolat (meg akarsz halni), vagy kényszer gondolat (elkepzeled hogy neki mész a kamionnak)?
2024. febr. 8. 13:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Az első
2024. febr. 8. 13:59
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez csak abból adódik hogy valami hiányzik az életedből. Lehet barátnő is.
2024. febr. 8. 14:13
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Szia. Ha okkultizmusba, ezotériába keveredtél, démonokkal kerültél kapcsolatba. Ők, a gonosz lelkek súgják neked, hogy öld meg magad, és csinálj másnak is nagy bajt. Tőlük, a démonoktól emberileg nem lehet megszabadulni, más dimenzióban vannak. Mégis van segítség. Ha akarod jelezd, válaszolok.
2024. febr. 8. 14:19
 5/10 A kérdező kommentje:

Igen mint említettem csak ez hiányzik az életemből

Viszont nincs mindenapos hangsúly ezen van hogy 1 hónapig nemis gondolok rá hogy barátnőt/családot szeretnék

2024. febr. 8. 14:19
 6/10 A kérdező kommentje:
4 kihagyom köszi:)
2024. febr. 8. 14:20
 7/10 anonim ***** válasza:
Ahogy telik az idő egyre többet gondolsz majd rá, hogy kellene barátnő, aztán család. Most még fiatal vagy, ezért nincs annyira fókuszban. Persze ha nem is akarnál párkapcsolatot, más lenne a helyzet, de szerintem akarsz, csak nem jött még össze.
2024. febr. 8. 19:59
 8/10 A kérdező kommentje:
Így igaz.Akarnék csak sajnos nem lehetséges számomra
2024. febr. 8. 20:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Miért ne lehetne? Az úgy nem lesz jó ha akarod és nem hagysz rá lehetőséget magadnak. Kezdj el isnerkedni, nem tudom mi a baj, de mindenki tud párt találni.
2024. febr. 8. 21:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha belemesz a kamionba se biztos hogy meghalsz lehet komaba esel vagy megbenulsz szoval jobban kib-szol magaddal
2024. febr. 9. 08:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!