Panikrohamom van,de ma mennem kéne dolgozni.Nagyon rosszul vagyok,mit csináljak?
Már vettem be nyugtatót de nem segített,a házi orvosomra nem számíthatok,nagyon rosszul vagyok.
Próba napom lesz még csak,így kolléga nővel dolgozok,de nem épp a legrendesebb ember.
Segítsetek kérlek úgy érzem infarktust kapom
Muszáj dolgoznom
És a munkahelyemen ugyan 3 hónapja vagyok,ott teljesen jól érzem magam,viszont vannak esetek,amikor másik helyre is át kell mennem dolgozni és oda vizsgát is le kellett raknom amit nem sikerült gyakorolni,mert havi két alkalomtól nem fogom megtanulni.A kollegano aki betanit arrogáns,és emiatt sincs kedvem menni viszont a feltétel annak hogy itt maradjak az,hogy néha a másik helyen is besegiten amikor valaki beteg lesz.
De egyedül képtelen lennék vinni az egész helyet ha nem tudok gyakorolni és ezt a főnöknek is mondtam.
Tudom,hogy emiatt vagyok ideges,szorongok,és kaptam pánikrohamot
De a stressz 3 órája nem múlik.
A nyugtatót már régebben szedtem be,és csak gyógyszer van nekem felirva,nem járok terápiára.
Manapság egy pszichológus egy kisebb vagyon.
Őszintén nem tudom mit tehetnék,nagyon rosszul vagyok jelenleg is,és 2re kell mennem,de a mellkason szétszakad,alig kapok levegőt.
Nem válik be semmi
Örültem hogy az első helyem megszoktam,komfortosan mozgok,nincs szorongásom.Raadasul kereskedelemről beszelunk.Elvarjak hogy precíz és gyors legyek amikor gyakorolni sem tudtam ,és én érzem magam hülyén emiatt.
De kell a pénz is,és annyira kétségbe vagyok esve.
Ebbe a hónapban is csak három alkalommal megyek oda,hát így semmi nem rögzül,és ez az,ami valójában aggaszt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!