Ez idegileg sok, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Egy hölgynél bérlek szobát akit egy alapítvány felügyelet, gondozója van. Most jön oda egy harmadik lakó. A szociális gondozó azt mondta takarítási beosztás lesz, és ellenőrzés. Nekem nem a takarítással van a bajom, de engem ne ellenőrizgessen olyan személy, akihez semmi közöm nincs. Volt aki azt javasolta hogy ha kimegy ellenőrizni, addig zárkózzak be a szobába, és ne hagyjam magam. De ez annyira kétségbeejt hogy öngyilkosságon jár az eszem, irattam is kétszer 100 db Frontint2024. jún. 4. 17:33
11/13 A kérdező kommentje:
A főbérlő velem él és sosem ellenőriz! Nagyon jól megvagyunk
2024. jún. 4. 20:29
12/13 anonim válasza:
De, szerintem nagyon is jól ismerjük a helyzetet, mert gondoskodsz róla, napról-napra... Te vagy a pszichiátriai nappali kórházas, aki random szedegeti a frontint tizesével, és közben hol azon majrézik, hogy kirakják a részmunkaidős állásából, hol meg az albérletből, ahol egy szobát bérel. Kb. fél éve szórakoztatsz minket a mindennapi aktuális állapotodról.
13/13 anonim válasza:
Ellenőriz. És mit csinál, ha nem tetszik neki? Mondod, hogy amikor megcsináltad rendben volt. Mit tud csinálni? Semmit. Amúgy sztem nem is vagy köteles beengedni, ha nincs benne a szerződésedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!