Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez idegileg sok, mit csináljak?

Ez idegileg sok, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Egy hölgynél bérlek szobát akit egy alapítvány felügyelet, gondozója van. Most jön oda egy harmadik lakó. A szociális gondozó azt mondta takarítási beosztás lesz, és ellenőrzés. Nekem nem a takarítással van a bajom, de engem ne ellenőrizgessen olyan személy, akihez semmi közöm nincs. Volt aki azt javasolta hogy ha kimegy ellenőrizni, addig zárkózzak be a szobába, és ne hagyjam magam. De ez annyira kétségbeejt hogy öngyilkosságon jár az eszem, irattam is kétszer 100 db Frontint
2024. jún. 4. 17:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én a helyedben keresnék egy másik helyet.
2024. jún. 4. 17:52
 2/13 anonim ***** válasza:
Szerintem menj orvoshoz. Engem bárki ellenőrizhet bármikor, nem szégyellek semmit, amúgy is mindig rend és tisztaság van. Ha téged ilyesmi frusztrál, menj terápiára.
2024. jún. 4. 17:55
 3/13 anonim válasza:
100%

ennyi? egy takarítástól meg egy ránézéstől már rádjön az öngyilkosság? ha még ennyire se tudsz kapaszkodni az élethez akkor neked nem sok időt adok. hány éves vagy? kisiskolás koromba gondolkoztam ilyesmiken hogy kib*sszak anyámmal amiért elvette a játékaimat. 2 perc után elmúlt. te meg felírsz magadnak 200 frontint.

takarítsd ki a szobádat, utána gondolkozz el, hogy hogyan lehetnél kevésbé ennyire nevetségesen szánalmas.

2024. jún. 4. 17:56
 4/13 anonim ***** válasza:

Körbenéz az ajtóból és benyit a fürdőbe, esetleg egy-két szekrénybe, hogy nem e oda lett rejtve a mosatlan.

Ezért nem kell frontinért nyúlni.

2024. jún. 4. 18:03
 5/13 A kérdező kommentje:
De aki ezen ítélkezik az nem ismeri a teljes helyzetet
2024. jún. 4. 18:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Most jöttem ki a kórházból
2024. jún. 4. 18:39
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem irtad le a sztori lenyeget. Igy nem erthettuk.
2024. jún. 4. 18:45
 8/13 anonim ***** válasza:

A lakhatásnak vannak szabályai.

Az ellenőrzés az egyik.

Biztos nem csak azt nézi, hogy porszívóztak e, hanem a mást is.

Pl talál e alkoholt, drogot, személyes higiéniai stb.

Biztos nem könnyű szabályok szerint élni, de másképp lehet nem megy.

2024. jún. 4. 19:40
 9/13 A kérdező kommentje:
De neki nincs jogosultság ellenőrizni mert nem vele szerződtem hanem a tulajdonossal
2024. jún. 4. 19:50
 10/13 anonim ***** válasza:

De ő a főbérlő és neki kötelező valami miatt, így gondolom az albérlőnek is, hogy ne tarts vissza semmiben.

Nem is biztos, hogy a te feladatod ellenőrzi.

2024. jún. 4. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!