2/10 anonim válasza:
Amint valamihez kötöd, ami ismétlődik az életedben, már rászoktál.
3/10 anonim válasza:
Régen én is néha néha vettem be. Volt,hogy havi 1x volt,hogy 6 hónapig egyet se. Most úgy rászoktam,hogy naponta kb 12 szemet szedek a 0,5-ös frontinból. Már egyszerre 3-4 szemét kell bevennem,hogy hasson,de még így is gyengének érzem néha. Még csak 24 éves vagyok.
Ne vedd be,ha nem muszáj. Lehet ráfüggsz lehet,hogy nem. Nem lehet előre tudni
4/10 A kérdező kommentje:
Havonta egyszer van a munkahelyemen értekezlet, ami ilyen körbeülős. Szorongani szoktam. Még jó, hogy csak havi 1x van.
máj. 27. 20:01
6/10 anonim válasza:
Havi 1 szem? Siman. Evi 10 szem? Meginkabb. 2 evente 1 szem? Na ott fejezd be.
8/10 anonim válasza:
Szerintem attól is függ, miért veszed be. Ha szorongásoldónak használod, akkor majd ha másért szorongsz, arra is kívánni fogod, mert jó rá. És már rá is szoktál.
Kiugró vérnyomás esetén veszek be 1-2 évente, így nem szoktam rá, de ha szorongásra szedném, valszeg találnék okot a szorongásra, hogy bevehessem a frontint.
Nem kell verébre ágyúval lőni: egy Valeriana is jó lehet neked, és arra nem szoksz rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!