Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez nem káros? A szívemre?

Ez nem káros? A szívemre?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kb már február óta pánik/szorongó beteg vagyok, Eleinte nagyon sokszor voltam rosszul korházba kerültem nehéz alvások hányinger sorolhatnám…

Azóta el telt egy kis idő úgy ahogy meg tanultam (kezelni) ezt a betegséget nem volt egyszerű de már nem voltak egésznapos rosszul létt panaszaim, de viszont azóta mint ha a pulzusom vagy a vérnyomásom nagyon meg változott volna. Néha rám jön estéként vagy akár nap közben olyan érzés mint ha (szívrohamot kapnák) félek hogy a szívemmel valami nincs rendben.. Kardiológusnál voltam kb más fél honapja ott elvileg kiderült hogy semmi baja nincs a szívemnek, de nem szeretném így élni az életem hogy nem tudok úgy focizni futni hogy ne érezném azt hogy úgy dobog a szívem hogy lassan ki ugrik :( pszichológusnál voltam de meg mondom őszintén nem az én világom ez, pszichiáterhez meg főképp nem szeretnék menni nem kellenek a gyógyszerek nem ebbe szeretnék menekülni! Nagyon meg köszöném aki már járt ebben a cipőben vagy akár tanácsot tudna adni :)

(Légyszíves az értelmetlen, rossz akaratú válaszokat kerülném)

máj. 20. 02:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nem akar beteg se lenne de gyógyszert se szedni xd
jún. 4. 18:21
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!