Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szintetikus drogok helyett...

Szintetikus drogok helyett elkezdtem inni, meg amikor csak tudok füvezni meg hasonlók. Ebből hogy van kiút?

Figyelt kérdés
2022 év vége fele elkezdtem amfetamint és MDMA-t használni elég rendszeresen. Ebből főleg az amfetaminnal volt baj. Állandó 3-4-5 napos ébrenlét, nonstop szívás alig ettem stb. Aztán volt hogy hónapokra abbahagytam. Aztán megint elkezdtem hetekig/hónapokig. Aztán megint abbahagytam egy kevés időre. Na most ott tartok, hogy év eleje fele elkezdtem helyette agresszíven füvezni, meg persze néha tolni szintit is. A tiszta hónapok egy időbe napokra max hetekre redukálódtak. Az utóbbi pár hónapba viszont sokkal rosszabb a helyzet. Észre se veszem hogy minden nap hatása alatt kell legyek valaminek. Kb 1 hónapja kezdtem el inni, főleg akkor mikor költözés miatt már nehezebben tudok füvet beszerezni. Mikor józan vagyok mondjuk úgy a nap felébe, azt hiszem semmi baj nincs. Aztán valahogy elfelejtem hogy rohadtul függő vagyok és elkezdek inni, vagy ha tudok szerezni füvezni vagy ha bulizni megyek szintetikázni. A legutóbbi bulimon előző előtti pénteken pl 5 féle kábszert fogyasztottam. Ez nem lenne olyan tragikus jelenlegi belátásaim szerint, de anno ez elképzelhetetlen lett volna. Elmentem 4 ekivel meg 2g speeddel, aztán abból az lett hogy tradelgettem buliba stb és a végén kokainoztam is, füveztem is, meg 4MMC (mefedront)-t is kipróbáltam. Szerintem már tényleg ott tartok hogy nincsen határ. Aki már volt a helyemben és tisztába van azzal milyen mentális állapottal jár ez, mit tanácsolna? Kezdek félni önmagamtól. Innen már csak lejjebb van.

2024. máj. 14. 21:02
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%

nem kell ehhez trógernek lenni,nekem például-jó munkám van,kertes ház,feleség,autó,blabla szóval egy normálisnak tűnő élet.

de azért csapongani kell😉

nem csinalod régóta ez jó,még el lehet kapni a dolgot,ez meg elmehet hulye korszaknak,keress egy lányt,éss figyelj oda mikor mennyit toltesz a jozan vilagban es mennyit vagy bekarmolva.En mindent is toltam de tenyleg mindent,osszes designer szart beleertve se a fo vonal a gyors maradt,valasz valami lightosabbat,a gyors amennyire jóoo,annyira sz.etbasz,en szinte 17 evig fent voltam😂rendes termelések mentek,neked ia gondolom ha nem álsz le jön majd egy fővonal es azt fogod tolni,ez a fővonal kell hogy"barati"legyen.Pl az MDMA lófsz,tud vele aludni is ha normalis es franko mdma nem felütött,vagy mdma kristályal még tutibb.De szerintem momdkm még egyszer te nagyon az elején vagy elhiszhem hogy sok minsent megkostolsz,de a drogozasban az a meghatározó majd sajna hogy mennyi ideig tolod,vagy mwnnyi ideje.Mert óhatatlanul majd elkezd az eleted kore fonodni valamilyen szinten.Kialakul egy drogos szemelyiseged amit azt emberek nem szeretnek.Nehéz dolog ez.Találd meg hogy miért csinalod mi hiányzik az eletedből.Én így 17 ev távlatbol mondom azt hogy milyen jó lett volna ha megállok az elején.Te is így fogod gondolni,kérdés merre indulsz

2024. jún. 17. 23:11
 22/31 anonim ***** válasza:
azert vannak ebben a tortenetben furcsasagok
júl. 17. 09:39
 23/31 anonim ***** válasza:

Én is benne voltam egy évig,bár nem ilyen szinten.Főleg lasztira voltam rákattanva meg a piára.Az utóbbinak mai napig a rabja vagyok.

Nekem egyik naprol a másikra sikerült a narkot letenni.Elkezdtem sportolni,figyelni a kajámra stb.

Alkohol az nehezebb,nem csinált úgy ki.

Na de visszatérve rád,ha igaz amit leírtál,jó nagy szarban vagy.Felismerted a fuggoseget első lépés megvan.Ha tényleg leakarod tenni,letudod tenni,kérj segítséget.

aug. 8. 13:55
 24/31 A kérdező kommentje:
6 napja nem füvezek, ebből kb 2x volt az hogy este nem tudtam aludni nélküle hiába voltam fáradt ezért vettem pár sört hogy bealtasson. Egy darabig most tiszta leszek az tuti. Pedig kontakt is van mindenre meg pénz is lenne. Heti 6 napot dolgozok most, azóta vettem mégegy kocsit is mert régen egy ilyen 5os bmw volt az almom par eve mint amit most vettem. Rajottem hogy valamit kezdenem kell magammal, elvonora nincs szukseg, a fuvet megutaltam, az ivast amugy potcselekvesnek hasznaltam unalmamba eredetileg. De most nem opcio semmi. Az elhatarozas megvan, es legalabb azt latom hogy elore haladok nem lefele. Jobban is erzem magam most sokkal. A sok munkaval jobban telik az ido.
aug. 9. 23:53
 25/31 A kérdező kommentje:
Azt viszont nem tudom kimondani hogy orokre vege mindennek, mert naponta azon jar az agyam hogy amikor kesobb megyek majd szabira mit hogy fogok tolni.
aug. 9. 23:54
 26/31 anonim ***** válasza:
49%
Akkor vegulis csak idő kerdese,hogy benne legyel megint a narkozasba
aug. 10. 09:41
 27/31 A kérdező kommentje:
Ja, 3 hetet bírtam full tisztán aztán a 2 hetes szabadságom alatt egy tiszta pillanatom nem volt, 2 naponta leálltam a gyorsal hogy tudjak aludni aztán folytattam. 1 hét után nonstop szúrt a szivem meg ilyesmi de ugyan úgy toltam. (nyilván kevesebbet meg ritkábban szívtam de mégse hagytam abba) Azóta voltak olyan dúrvább megmenések amik közbe már konkrétan rájöttem hogy nem vagyok önmagam de mégis folytattam. Előző héten szerda estétől szombat estig katiztam, minden nap melóztam, szombaton is. Csütörtök-Péntek-Szombat afteresen ment le, 1-2 órákat aludtam max közte de valamikor annyit se. Minden nap úgy volt hogy lefekszek aludni este 10-11 fele, aztán hajnal 4kor még azt vettem észre hogy szívom a következőt pedig 6kor kelek. Meg kell tanuljam irányítani az elmémet mert ez már dúrva szint és b4szottul nem én irányítok.
okt. 29. 22:16
 28/31 anonim ***** válasza:

Lepontoztak az okosok,azt igazam lett.

Sajnálom

okt. 30. 10:43
 29/31 A kérdező kommentje:
Igazad lett. Most hétvégén mikor elfogyott abba akartam hagyni egy időre, véletlen vettem mégegy pakk füvet. Egyre inkább azt érzem hogy arra akar rávenni az elmém hogy ne akarjak semmit felfogni a világból.
nov. 2. 20:50
 30/31 anonim ***** válasza:
Nekem az segített letenni a piát,hogy egy olyan dologba kezdtem bele amivel az ivás nem összeegyeztethető.Elkezdtem sportolni,diétázni.Mivel ha iszok akkor ezekben nem lehetek sikeres,így nem nyultam a piához.
nov. 4. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!