Loranxilra lehet inni?
Figyelt kérdés
A betegtajekoztato alapjan nem, viszont mához egy hétre lesz egy buli amit nem szeretnék kihagyni, mennyivel a buli elott ne szedjem a Loranxilt? (1mg os reggel felet este felet szedek) Elég ha pl elotte nap már nem veszem be? És mennyivel az alkohol után szedhetem újra? Koszi a valaszokat2023. szept. 28. 16:53
3/4 anonim válasza:
Aznap ne vedd be es szerintem akkor nem lesz baj nekem ezt tanacsolta a doki. Habar en nem nagyon iszok soha.
4/4 anonim válasza:
Aznap és másnap reggel ne vedd be. Nem feltétlenül történik baj, ha iszol rá, egy haverom sajnos rendszeresen megteszi már másfél éve, viszont butul tőle kegyetlenül. Ő képes gyógyszer nélkül is botrányt csinálni, ha részeg, és józanon is vannak vállalhatatlan dolgai, de amúgy teljesen normális emberből is bármit kihozhat, ha ilyesféle gyógyszert locsol meg alkohollal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!