Amikor hullámokban rád tör a szorongás, neked mi segít visszatérni a realitás talajára és lenyugodni? Ilyen tippekre gondolok, mint pl. bebugyolálodni egy paplanba, inni egy meleg teát, stb.
Akkor lesz a baj, amikor az a bizonyos kutya meghal. Ezzel csak azt akarom mondani, hogy nem szabad teljesen átadni magunkat egy másik életnek, mert annak is vége lesz egyszer, és lehet, hogy hamarabb, mint a miénknek, aztán visszaesel hirtelen a mély szakadékba. Sőt, méginkább visszaesel.
Citromfű tea, magnézium b6
Engem nyugtat
Köszönöm a válaszokat.
Amúgy nekem 20-as éveim elején volt jellemző az elalvás előtt rám törő rossz gondolatok, azok egy ideje békén hagynak... Meg arra már nekem is megvannak a fegyvereim, nagyjából.
Most egy nappali jelenség nehezíti meg az életem, látszólag váratlanul jön rám, hullámokban tör rám egy enyhébb szorongás. De mivel szorongásról van szó, az enyhe verzió is nagyon szar... :( Azért nagyjából össze tudom rakni, miért van, mi nem stimmel az életemben, ami miatt kialakult, de közben meg nem dőlt össze világ, és egy ilyen szorongás csak rontja az amúgy nem olyan vészes életemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!