Szintetikus drogok helyett elkezdtem inni, meg amikor csak
tudok füvezni meg hasonlók. Ebből hogy van kiút?
Figyelt kérdés
2022 év vége fele elkezdtem amfetamint és MDMA-t használni elég rendszeresen. Ebből főleg az amfetaminnal volt baj. Állandó 3-4-5 napos ébrenlét, nonstop szívás alig ettem stb. Aztán volt hogy hónapokra abbahagytam. Aztán megint elkezdtem hetekig/hónapokig. Aztán megint abbahagytam egy kevés időre. Na most ott tartok, hogy év eleje fele elkezdtem helyette agresszíven füvezni, meg persze néha tolni szintit is. A tiszta hónapok egy időbe napokra max hetekre redukálódtak. Az utóbbi pár hónapba viszont sokkal rosszabb a helyzet. Észre se veszem hogy minden nap hatása alatt kell legyek valaminek. Kb 1 hónapja kezdtem el inni, főleg akkor mikor költözés miatt már nehezebben tudok füvet beszerezni. Mikor józan vagyok mondjuk úgy a nap felébe, azt hiszem semmi baj nincs. Aztán valahogy elfelejtem hogy rohadtul függő vagyok és elkezdek inni, vagy ha tudok szerezni füvezni vagy ha bulizni megyek szintetikázni. A legutóbbi bulimon előző előtti pénteken pl 5 féle kábszert fogyasztottam. Ez nem lenne olyan tragikus jelenlegi belátásaim szerint, de anno ez elképzelhetetlen lett volna. Elmentem 4 ekivel meg 2g speeddel, aztán abból az lett hogy tradelgettem buliba stb és a végén kokainoztam is, füveztem is, meg 4MMC (mefedront)-t is kipróbáltam. Szerintem már tényleg ott tartok hogy nincsen határ. Aki már volt a helyemben és tisztába van azzal milyen mentális állapottal jár ez, mit tanácsolna? Kezdek félni önmagamtól. Innen már csak lejjebb van.
Ha egyszer kifogsz egy olyan drogot ami átveszi az irányítást feletted de nem halsz bele, azt nem 1-2 év lesz helyrehozni. Jobb szakítani a mocskos droggal.
2024. máj. 14. 23:25
13/31 A kérdező kommentje:
Külföldön vagyok. Nem tudok sok időre hazamenni meg mostanába nem is megyek. Viszont itt is szükség lenne az agykapacitásomra. Használni viszont nem igen tudom mostanában mert kattogok és nem tudom lekötni a figyelmem. Amúgy az a baj nem is tudnám elképzelni az életem teljesen drog nélkül. Az idegrendszerem elégge kivan szerintem már. Azon gondolkodtam lehet nyugtatót kéne szedjek kissebb dózisba. Olyan mint ha az agyam tisztán nonstop azt akarná hogy pár pillanatra felidegeljem magam a semmin. Aztán pár másodperc után rájövök hogy fejbe van a baj.
2024. máj. 15. 01:05
14/31 anonim válasza:
Sok sikert! A többi már rajtad múlik!
2024. máj. 15. 01:08
15/31 anonim válasza:
13
Nyilvan. Igy megy ez. Es ezert kell a segitseg neked.
2024. máj. 15. 11:33
16/31 anonim válasza:
A leirasaid alapjan nem igazan erzem az akaraterot benned. Hany eves vagy amugy?
Szerintem is elvono kell (pl Feluton Alapitvany ingyenes) es megszabadulni a drogos haveroktol, mert vissza fognak huzni.
A xanax frontin stb nem megoldas, azok is brutal fuggoseget okoznak, atmentem azon. Baromi nehez azokrol is lejonni.
Elpocsekolod az eletedet es az idot soha senki nem fogja mar visszaadni neked. Erre utolag fogsz rajonni. Kerj segitseget.
2024. máj. 15. 14:41
17/31 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
2024. máj. 15. 18:10
18/31 anonim válasza:
Nem rosszból, de te már nagyon mélyen vagy ilyen fiatalon. Ha nem kérsz segítséget teljesen elfog rajtad hatalmasodni, elfogod hagyni a realitás talaját és te is az utcán magában motyogós ember leszel pár éven belül.
Ne szégyeld bevallanai magadnak és a környezetednek, hogy segítségre szorulsz. Nagyobb szégyen lesz a tükörbe nézni és az ismerőseid előtt lezüllött állapotban mutatkozni.
2024. máj. 18. 05:54
19/31 A kérdező kommentje:
Nem tudom, ez belső szemlélőként teljesen más szerintem. Innen nézve senki nincs feljebb mint én, ha épp hazamegyek akkor se érzem kevesebbnek magam bárkinél. Hozzámképest eddig tiszta cink volt a legtöbb ember. Nálam általába züllöttebbek az ilyen trógerek amúgy. Én nem nagyon tartozok senkinek max utolsó esetbe pár euróval, aztán ennyi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!