Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Paranoias vagyok vagy jol...

Paranoias vagyok vagy jol látom a dolgokat?

Figyelt kérdés

Azt vettem eszre hogy az emberek utalasokat tesznek nekem nehany teljesen szemelyes es magan ugyben viszont erdekesmod ugy fejezik ki magukat hogy nekem leessen hogy valami nincs rendben velem, pedig igazan nem szoktam hulyesegeket csinalni ami barkinek (beleertve sajat magam) is artana fizikailag/lelkileg.

En ugy gondolom nem jo beleszolni masok maganugyeibe amig azzal senkit sem zavar..

lehet viszont hogy icipicit tulreagalom, de tenyleg sok SOK felesleges tanacsot es megjegyzest, ill. utalasokat kapok

2024. máj. 8. 08:20
 1/3 A kérdező kommentje:
bocsi neha van ekezet a telomon maskor eltunik
2024. máj. 8. 08:20
 2/3 anonim ***** válasza:
87%
hat egy pelda jol jonne vagy ketto
2024. máj. 8. 09:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet lejaratas is, attol fugg hol... ha vadidegenektol is tapasztalod, akkor valszeg paranoia. De ha munkahelyen, ott sima rossz indulat es kikozosites is lehet a hatterben... voltam olyan toxikus mhelyen, ahol celozgattak a szarmazasomra. De ok egymast is kibeszeltek es ocsmany pletykafeszkektol hemzsegett az a hely, szoval ertheto volt.
2024. máj. 8. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!