Szerintetek jól látom a dolgokat vagy felesleges paranoia?
Szóval én magamat csúnya fiúnak tartom és sajnos nekem is van szemem, a vonzó lányok jönnek be és nem azok, akik például túlsúlyosak. Sokat gondolkoztam, ha valami csoda folytán összejönnék egy ilyen vonzó, szép lánnyal, akkor milyen is lehetne az életem és szerintem nem lennék boldog egy szép lány mellett sem, hiszen állandóan féltékenykednem kéne és biztso félredugna valami jó testű, jóképű, nagydumás pasival vagy a sok rajongótól kapnék idegbajt, akik bepróbálkoznának nála. Ráadásul biztos mindenki furán nézne ránk, hogy tudott egy olyan szép lány egy ilyen csúnya fiúval összejönni. Na meg ott van az is, hogy az ilyen lányoknak hatalams igényei vannak az ágyban is, én meg tapasztalatlan vagyok huszonéves létemre is. Viszont azon is filóztam ilyen lenne, ha egy számomra nem vonzó lánnyal jönnék össze, hát itt annyiból másabb lenne, hogy nem lenne kisebbségi komplexusom a lány mellett, viszont nem kívánnám testielg, csak nagyon kanos állapotomban kéne max egy-két menetre. Aztán előjönne az undor, a fura érzés, hogy mit keresek én ezzel a lánnyal, miért csapom be, miért nem mondom meg neki, hogy nem is tudok hozzá vonzódni, hiába kedves meg rendes jellemre. Aztán ott lenne az is, hogy ilyen lánnyal nem is szívesen mutatkoznék utcán, barátok előtt sem, szégyellném úgymond. Leginkább csak a szex miatt kéne, mert szex nélkül sem lehet boldognak lenni ezt tapasztaltam, állandó feszültség, kisebbségi érzés, hogy egy lúzer vagy, mert egy lány sem akar veled szexelni és a hatalmas szexhiányról még nem is beszélve, ami naponta kínoz. MOndjuk irigylem a aszexuálisokat, bár az lennék, ha már jó pasi nem lettem.
A lényeg, hogy összességében se szép, se csúnya lány mellett nem lehetnék boldog.
A megoldás az agglegény életforma elfogadás és időnként prostikhoz járás. Egy hiány viszont így is lesz, a szerelem, szeretet, amit sajnos sosem fogok megkapni. Emiatt mindig ott lesz az üresség érzése, szóval boldog semmiképp sem lehetek, akármelyik utat is járom.
A zsidó akar veni egy feleséget. megkérdi a rabit hogy egy ojat vegyen aki szép de állandóan megcsalná vagy ojat aki csunya de hűséges.
Mire a rabi megkérdi :
Osztozol egy izletes tortán vegy egyedül megeszel egy nagyrakás szaart?
Ha nem vonz téged szexuálisan egy lány, akkor szerintem becsapás, ha összejössz vele. Nem tudhatod, hogy ő mit érez pontosan, és csak kihasználnád a szexre.
A szép csaj meg miért nem szerethet téged? Én tényleg ronda vagyok, és mégis egy szép csajom van. Nem kell elkeseredni. Az meg, hogy azt hiszed megcsal, meg nem is tetszel neki, azzal az ő ízlését sértegeted, hiszen mégis leállt veled. Én tudom, hogy a párom sosem csalna meg, pedig nálam csak jobban kinéző pasik léteznek. De tudom, hogy szeret.
Prostihoz járni meg nem jó szerintem, de ezt te tudod. Én nem tudnám rávenni magam.
Olyan vagy bmeg, mint a Micimackóban a Füles -.-
Ha esetleg egy lény egész véletlenül mégis közeledne feléd, akkor mindenképpen küldd el magadtól olyan szöveggel, hogy "Te jobbat érdemelsz!" vagy csak szimplán vágd pofán, mert biztos szórakozik.
Ja, hogy a kérdésre is válaszoljak: nem jól látod a dolgokat, de tök feleslegesen magyarázna neked bárki bármit, mert te már eldöntötted, hogy senki nem fog szeretni.
Nem így kéne hozzáállni.
Olyan lányt ne válassz, aki nem tetszik, de nyilván ne is a legmenőbb, legnépszerűbb lányok közt keresgélj azért.
Elmondanám akkor neked, hogy a másik szemszögből nézve hogy is van ez. Én olyan lány vagyok, hogy bárhová megyek, bárhol új embereket ismerek meg, mindenki próbálkozik nálam (most ez lehet, hogy túlzásnak hangzik, de nem az.) Ezzel szemben olyan sráccal voltam együtt 5 évig, aki rajtam kívül szerintem senkinek se tetszik. És mégis, én imádtam, mindennél jobban, és tetszett is nekem. És hiába lett volna alkalmam megcsalni, sose tettem, gondolatban se, mert nekem csak ő kellett. Viszont nem tudta ezt feldolgozni, hogy külsőre ennyire mások vagyunk és folyton féltékenykedett, kb eltiltott mindentől, még a barátnőimmel se találkozhattam, mert tuti megcsalom... Sajnos ezt már nem bírtam tovább, így annak ellenére, hogy vele terveztem leélni az életem, szakítottam vele...
Pedig ha nem lett volna benne ez az óriási kisebbségi komplexus, akkor még mindig együtt lennénk.
Remélem tanulságos volt számodra ez a kis történet és talán nagyobb bizalommal fordulsz majd a lányok felé. :)
Van benne valami legalábbis az első felében, ha olyan lánnyal jössz össze akit "többre értékelsz" (ezt nem lehet jobban kifejezni, lényeg hogy magasabban helyezkedik el egy mérce szerint amit te magad állítottál, tehát fontosnak tartod, sőt még irigy is vagy rá valamilyen szinten) akkor az így vagy úgy de visszaüt. Nekem pl. volt egy olyan csajom aki művelt volt, vicces, kommunikatív, és mivel ezeket akkoriban fontosnak tartottam, magamat meg egyáltalán nem tartottam olyannak, ezért elég sz*rul éreztem magam vele. A félreq-rástól egy percig se tartottam de féltékeny voltam rá még akkor is mikor nem voltunk már együtt, és nem is kellett sokat várni hogy összeszedje egy pali, na az pokoli volt.
Amúgy meg neked is lehetne jó nőd de ehhez a személyiségeddel kell őket rabul ejtened ami szintén egy közhely és valószínűleg el se hiszed de igaz. Legyen jó stílusod külsőleg-belsőleg és lesz csajod is, és nem is fog annyira érdekelni hogy van-e, egyszerűen lesz, és elégedett is leszel vele jó eséllyel, nem fog félrekefélni ha szép (mert beléd lesz zúgva), és nem lesz ronda se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!