Mit tudok ezzel kezdeni?
Sajnos munkahelyemen rosszul mentem a dolgok a válság miatt és emiatt tartósan úgy jártam be dolgozni, hogy nem tudtam mikor rúgnak ki. Elkezdtem éjszaka rosszul aludni, ez azt jelenti, hogy valamiért 2-kor felkeltem és két lehetőség volt, vagy elkezdtem pánikolni és már reggelig nem aludtam, vagy erőt vettem magamon és akkor vissza aludtam.
A másik amit észrevettem magamon az a szívdobogás. Elmentem hát orvoshoz és mértek vérnyomást, ami rendben volt, de kiírt egy EKG-t is. Az is rendben volt. Mégis érzem, hogy mintha össze vissza verne a szívem. Próbálom a stresszt oldani sporttal, de csak ideig óráig tart a hatása, illetve meditálok, de az se tartós.
Mit tegyek, mit tudtok javasolni?
3.
Ember, mit nem értesz? Eddig semmi gond nem volt, arról nem a munkahely tehet, hogy válság van és a megrendelés felére esett?
Ez van kb mindenhol.
Ez pánikbetegség, szorongás nagy valószínűséggel. Sok mindent nem tudsz tenni ellene, menj el pszichiáterhez.
Vagy esetleg meditálj, az is segít rajta valamennyire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!